elmar Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Din pacate ,lipsa unei documentatii la aceste aparate e un handicap destul de mare in rezolvarea defectelor ...trebuie sa aplicati metoda care am aplicat-o si eu atunci cind schemele de tv color erau destul de rare si scumpe..."inarmativa"cu un ESR-metru si un mutimetru bun si treceti la treaba...asta e cred o solutie buna . Cei ce au informatiile despre aceste lcd-uri nu vor sau nu au timp sa ni le spuna si noua...Asta e...ne descurcam cum putem... Link spre comentariu
tehtronics Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 aveti schema solicitata... Link spre comentariu
blue36 Postat Octombrie 27, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Multumiri pentru sfaturi si schema, domnilor, o sa merg sa cumpar niste condensatori de 2200/35V, pentru inceput o sa-i schimb pe cei de pe bara de 12V si 14V.Stima! Link spre comentariu
blue36 Postat Octombrie 27, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Am verificat tensiunile, pe bara de 14V am 16.1V, am schimbat C503 dar fara succes, am incercat mai multe bucati.Condensatorul C501 470p/220V nu l-am schimbat, sa genereze acesta marirea tensiunii?PS. momentan sint acasa iar aici nu am piese ca sa schimb si acest condensator. Link spre comentariu
victor_cj Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Am verificat tensiunile, pe bara de 14V am 16.1V, am schimbat C503 dar fara succes, am incercat mai multe bucati.Condensatorul C501 470p/220V nu l-am schimbat, sa genereze acesta marirea tensiunii?PS. momentan sint acasa iar aici nu am piese ca sa schimb si acest condensator.Va salut! Daca nu aveti un consum marit pe alta bara de alimentare prezentata printr-o scadere in tensiune cu 0,6-1V schimbati condesatorul C022 de 47uF si rezolvati problema. Succes! Link spre comentariu
blue36 Postat Octombrie 28, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Multumesc pentru sfat, l-am schimbat si nu s-a modificat nimic. In stad-by pe bara de 14V am o tensiune de 19V care scade la 16V cind apare imaginea pe display, tensiunea respectiva intra in placa cu tunerul TV.Mie teama ca defectul poate surveni chiar de la panel. Ce ziceti, domnilor, poate fi panelul defect sau tot o tensiune de alimentare necorespunzatoare? Link spre comentariu
victor_cj Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Multumesc pentru sfat, l-am schimbat si nu s-a modificat nimic. In stad-by pe bara de 14V am o tensiune de 19V care scade la 16V cind apare imaginea pe display, tensiunea respectiva intra in placa cu tunerul TV.Mie teama ca defectul poate surveni chiar de la panel. Ce ziceti, domnilor, poate fi panelul defect sau tot o tensiune de alimentare necorespunzatoare?Va salut! Daca condesatorul indicat anterior nu a rezolvat problema, atunci primul si ultimul driver vertical de pe panoul LCD prezinta conexiuni imperfecte sau sunt compromisi structural prin degajare termica excesiva caz in care trebuiesc schimbati. Succes! Link spre comentariu
blue36 Postat Octombrie 31, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2010 Cred ca problema poate fi din LVDS sau ceea ce ati spus d-stra. O sa iau un spray "rece" sa dau pe condensatorii din LVDS si poate am bafta sa scap mai ieftin! Link spre comentariu
valioval Postat August 21, 2016 Partajează Postat August 21, 2016 Am un televizor lcd asemanator de 51 aceiasi marca buesky si are urmatorul defect : Nu memoreaza canalele daca dau pe automat cautarea trece prin ele si in final sare pe programul 2 sau 6 care ori ce asi face tot acolo se duce pe acestea 2 sunt memorate programe .Daca dau pe manual asemanator trece prin ele .Daca dau pe scart (am un decodor digital ) se vad programele dupa acesta dar uneori cand schimb programele la decodor te pomenesti ca iese tv ul din functia de scart si intra pe tv pe programul 2 dupa putin timp sare pe scart inapoi si tot asa daca schimb din telecomanda decodorului cu toate ca nu este pe frcvenra face asta numai cand tv ul simpe pauza dintre programe in miscare .Ce sa fie memoria defecta sau altceva ? Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 21, 2016 Partajează Postat August 21, 2016 Push butoanele trebuie schimbate are? sau este cu touch Link spre comentariu
valioval Postat August 22, 2016 Partajează Postat August 22, 2016 Nu este cu tauch sunt normale am sa I scot mufa dat nu cred ca sunt defecte taciurile . Link spre comentariu
naetv Postat August 22, 2016 Partajează Postat August 22, 2016 posibil ar fi : butoane , trasee spre procesor , dump sau chiar procesor- totusi schimbata fizic si memoria Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum