luciann Postat Septembrie 25, 2010 Partajează Postat Septembrie 25, 2010 Treaba sta cam asa... am construit un microamp pentru chitara si l-am facut ca un effect ( acele pedale ) iar el are in construictie un DPDT ceva de genul asta....Butonul are rolul de a lasa semnalul sa treaca liber sau prin efect. Ei in momentul in care il apas sau il eliberez face un POC, probabil din cauza faptului ca pentru un anumit timp ramane fara semnal, deci practic apare o intrerupere de semnal. Ceea ce vreau eu este de a elimina acel pocnet. Ma gandesc daca as putea cumva sa acopar acel timp cu un semnal.... Vreo idee? Multumesc Link spre comentariu
vasile eugen Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 eventual sa incercati cu rezistente de 22 - 47k spre masa Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 27, 2010 Partajează Postat Septembrie 27, 2010 Pune şi tu schema, cum vrei să-şi dea cineva seama ce ai tu în cutia aia? Link spre comentariu
luciann Postat Septembrie 27, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2010 Aici e schema ( partea cu Microamp ) http://tonepad.com/getFile.asp?id=6 Repet : butonul nu face altceva decat salase semnalul liber cand nu e apasat, iar cand e apasat sa treaca prin efect. In momentul trecerii de pe o pozitie pe alta face un POC, acela e sunetul pe care vreau sa il inlatur. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum