so19so76 Postat Septembrie 20, 2005 Partajează Postat Septembrie 20, 2005 Salut !Am un TV care dupa cateva minute de functionare (20-30 min)incepe sa oscileze destul de urat(fluiera de te scoate din casa),mai ales pe fond alb.Se intampla uneori ca dupa ce-si face damblaua cu'' fluieratul'' sa dispara zgomotul si sa functioneze normal.Dati-mi o idee ceva ca ma inebuneste de cap.Merci. Link spre comentariu
belowsky Postat Septembrie 21, 2005 Partajează Postat Septembrie 21, 2005 imi zici si tu ce fel de tv-u e?? Link spre comentariu
so19so76 Postat Septembrie 22, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2005 TV-ul este ceva de genul: Symphonic-WFB20M4 si este fabricat de Funai Corporation. Link spre comentariu
Depanatoru Postat Septembrie 22, 2005 Partajează Postat Septembrie 22, 2005 Ceva prost fixat intra in rezonanta. Verifica mai intai trafo linii (miezul de ferita nefixat bine). Poate fi si miezul bobinei de liniaritate din BO , miezul trafo chopper si foarte frecvent , mai ales la TV-urile noi , ferita bobinei de deflexie (astia mai nou se zgarcesc si la lipici). Link spre comentariu
belowsky Postat Septembrie 22, 2005 Partajează Postat Septembrie 22, 2005 in primul rand traba sa identifici,ca CE fluiera ????? :?: :?: (in difuzor sau ceva piesa) dupa asta aproape rezolvata problema.succes.. Link spre comentariu
Tavi Postat Septembrie 22, 2005 Partajează Postat Septembrie 22, 2005 fluiera a paguba , probabil sta sa se strice :yahoo: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum