Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

condensator

Vizitator MIHAI770

Postări Recomandate

Vizitator MIHAI770

Salutare!

Caut și eu un condensatorul acesta: http://ro.farnell.com/jsp/search/produc ... ku=1305071

De la ei nu iau că mă costă de mă îndoaie(13,5+TVA+20 transport); pe alte situri străine...nu prea găsesc sau sunt scumpe sau vin greu.

Găsesc așa ceva pe la noi?? Sau are cineva, din întâmplare?

Încă ceva...piesa e de la un aparat foto și „ține minte” setările lui când scot acumulatorii. Nu pot să pun o baterie de 3V în locul lui? :nas:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristian_draghiescu

2

• Kuki

1

• The Stressmaker

1

• Dr.L

1

Top autori în acest subiect

Daca puneti baterie, va trebui sa intrerupeti circuitul original prin care se efectuaincarcarea condensatorului. Parerea mea este ca cel mai corect ar fi sa montati tot un condensator,35 de lei nu sunt o avere ; riscati sa defectati un aparat mult mai scump dacamodificati circuitul pe baterie.

Link spre comentariu

Ca sa nu aveti "surprize" neplacute montati un condensatorde aceeasi capacitate (tensiunea de lucru poate fi mai mare) cu cel original.Din primul dvs. post am inteles ca l-ati gasit deja pe acel site...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări