Reynolds Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 am un compresor de cafea la care i s-a spart un teu din plastic. stiti de unde as putea sa fac rost de acele piese? teul e legat un capat la pompa altul e retur iar celalalt la rezistenta care incalzeste apa. Va multumesc! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 am un compresor de cafea la care i s-a spart un teu din plastic....compresor de cafea....? ce naiba e ala...? nu cumva este expressor de cafea...?oricum , postati marca si modelul aparatului daca vreti sa fiti ajutat...! Link spre comentariu
Reynolds Postat Septembrie 25, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2010 scuze de greseala. intradevar expresor de cafea este.Marca este MxOnda model MX-CE2281 Link spre comentariu
Vizitator boga alfred Postat Septembrie 27, 2010 Partajează Postat Septembrie 27, 2010 am un compresor de cafea la care i s-a spart un teu din plastic. stiti de unde as putea sa fac rost de acele piese? teul e legat un capat la pompa altul e retur iar celalalt la rezistenta care incalzeste apa. Va multumesc! daca ajungi prin bucuresti gasim o solutie. Link spre comentariu
Reynolds Postat Septembrie 28, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2010 nu cred ca voi ajunge prea curand prin Bucuresti.poate gasesc piesele pe net Link spre comentariu
Vizitator boga alfred Postat Septembrie 28, 2010 Partajează Postat Septembrie 28, 2010 nu cred ca voi ajunge prea curand prin Bucuresti.poate gasesc piesele pe netpune totul cap la cap sa vad despre ce e vorba gasim ceva(eventual poze pe mess sau maill Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum