Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

calorifer electric fara ulei

cristi_dolce_2009

Postări Recomandate

buna ziua...am ai eu un calorifer electric care de anul trecut nu prea mai incalzeste,am inteles ca trb completat uleiul din el,am cumparat ulei special si am o dilema...cineva mi-a spus ca nu trebuie sa umplu caloriferul cu ulei (poate exploda in cel mai rau caz)cat ulei sa ii pun?jumate?mai mult? :nas: o zii buna

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristi_dolce_2009

4

• mesterica

1

• Mesterul

1

cantareste cantitatea uleiului uzat ce la-i scos din el,si pune aproximativ la fel uleiul cel nou(n-o sa poti sa afli exact cat avea,da macar cu destula precizie de cateva zeci de grame,ceea ce e suficient ca sa functioneze ok,fara probleme,dupa aceea).mai vezi si ca uleiul cel nou sa aiba aceeasi vascozitate ca cel uzat.

Link spre comentariu

Pune ulei un el pana se umple.Trage cu o seringa din el astfel incat sa se goleasca 2-3 centimetri . Baga-l in priza si da-i putere maxima. Pe masura ce se incalzeste, uleiul se dilata. Trage cu seringa....mentinand nivelul cu 2-3 centimetri mai jos de plin.Cand crezi ca a ajuns temperatura la maxim (si ai 2-3 cm mai jos -nivelul) inchizi busonul. ai grija sa nu sara ulei incins pe tine, sau sa te frigi in vre-un fel .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări