Vizitator vermal Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 cum fac? nu sunt electronist. dar tin minte cum in copilarie faceam pe nebunul cu prietenii de la blocul meu si ne construiam noi radiouri si ne faceam telefonie prin fir cu galene furate de la telefoane publice. adica ceva-ceva mai stiu. dar nu mai tin minte nimic. l-as duce la reparat, dar nu am zilele astea banii necesari si as vrea sa il fac cadou cuiva mult drag mie. are si picap. ar trebui sa mearga, dar el saracu nu mai poate. e cam uzat si prafuit, gasit la tata in debara.e cineva pe aici care sa vrea sa ma ajute? Link spre comentariu
Vizitator vermal Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 am uitat sa fac oferta in schimb. deci e in felul urmator. eu sunt absolvent al UNATC la sectia de actorie, actual masterand.si deci, cine ma ajuta garantez ca o sa primeasca invitatii la toate spectacolele la care am intrare si pot sa bag. pe viata! )vorbesc serios. deci? cineva? Link spre comentariu
Vizitator vermal Postat Septembrie 27, 2010 Partajează Postat Septembrie 27, 2010 multumesc celor care s-au oferit si in special celui care m-a ajutat deja.problema s-a rezolvat.tutto bene.grazie.ciao. Link spre comentariu
mila Postat Septembrie 27, 2010 Partajează Postat Septembrie 27, 2010 Toate cele bune!Multumesc!La revedere! Link spre comentariu
florinmar Postat Septembrie 28, 2010 Partajează Postat Septembrie 28, 2010 multumesc celor care s-au oferit si in special celui care m-a ajutat deja.problema s-a rezolvat.tutto bene.grazie.ciao.cu multa placere amigo Link spre comentariu
marshall Postat Octombrie 3, 2010 Partajează Postat Octombrie 3, 2010 Salut,Si eu am un pacific pe care as vrea sa-l fac functional ... in special "pick-up"-ul pentru ca am o multime de discuri .... Ma poate ajuta cineva? Link spre comentariu
florinmar Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Salut,Si eu am un pacific pe care as vrea sa-l fac functional ... in special "pick-up"-ul pentru ca am o multime de discuri .... Ma poate ajuta cineva?TE POT AJUTA EU 0769425553 SUNAMA Link spre comentariu
nicolae57 Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 SUNAMA S-a stins becul la gramatica. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum