Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

vreau sa repar un radio pacific

Vizitator vermal

Postări Recomandate

Vizitator vermal

cum fac? nu sunt electronist. dar tin minte cum in copilarie faceam pe nebunul cu prietenii de la blocul meu si ne construiam noi radiouri si ne faceam telefonie prin fir cu galene furate de la telefoane publice. adica ceva-ceva mai stiu. dar nu mai tin minte nimic. l-as duce la reparat, dar nu am zilele astea banii necesari si as vrea sa il fac cadou cuiva mult drag mie. are si picap. ar trebui sa mearga, dar el saracu nu mai poate. e cam uzat si prafuit, gasit la tata in debara.e cineva pe aici care sa vrea sa ma ajute?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• florinmar

2

• marshall

1

• nicolae57

1

• mila

1

Top autori în acest subiect

Vizitator vermal

am uitat sa fac oferta in schimb. deci e in felul urmator. eu sunt absolvent al UNATC la sectia de actorie, actual masterand.si deci, cine ma ajuta garantez ca o sa primeasca invitatii la toate spectacolele la care am intrare si pot sa bag. pe viata! :))vorbesc serios. deci? cineva?

Link spre comentariu

Salut,Si eu am un pacific pe care as vrea sa-l fac functional ... in special "pick-up"-ul pentru ca am o multime de discuri .... Ma poate ajuta cineva?

TE POT AJUTA EU 0769425553 SUNAMA :da :da
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări