pusttiu Postat Aprilie 8, 2010 Partajează Postat Aprilie 8, 2010 ai incercat sa schimbi cablul de intrare? de semnal..... volumul este digital la asta...are un integrat pr2830 parca ,,,cu 6intrari....si de multe ori l-am gasit defect . Link spre comentariu
pusttiu Postat Aprilie 8, 2010 Partajează Postat Aprilie 8, 2010 chiar unde ai gasit pt ca trebe si la mine....sigur nu s-a dus de la lipire.... la mine a crapat doar intrares -iesirea se subb si am schimabt cu central...iar centralul pe direct cu o sarma..... Link spre comentariu
Vizitator raduupri Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Nu binevoieste nimeni sa puna o poza,doua cu acei condensatori ceramici de 100nF "blestemati"? Link spre comentariu
Vizitator SpeedHunter Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 salutarenu mai mi se aude subwoofer-ul, center, SL si SR si nu stiu de la ce e .....va rog cei care au mai patit aceasta problema sa imi spuna si mie cum ai rezolvat-o sau cum pot remedia problemava multumescnu ma ajuta si pe mine nimeni????? Link spre comentariu
CYPWRC Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 salutarenu mai mi se aude subwoofer-ul, center, SL si SR si nu stiu de la ce e .....va rog cei care au mai patit aceasta problema sa imi spuna si mie cum ai rezolvat-o sau cum pot remedia problemava multumescnu ma ajuta si pe mine nimeni?????E posibil sa ai finalii dusi (TDA7294 la woofer si 1 din 3 buc. TDA7269A la sateliti), acum depinde ce model de genius e ca la modelele mai vechi finalul de woofer era pe aceeasi placa cu unul pentru sateliti, nu mai stiu exact, si in cazul asta poate fi si pe la alimentare ceva. Desfa-l si vezi.Aici ai schema download/file.php?id=11582 si mai cauta pe forum ca mai sunt probleme la sistemul asta. Link spre comentariu
Vizitator cose Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 chiar unde ai gasit pt ca trebe si la mine....sigur nu s-a dus de la lipire.... la mine a crapat doar intrares -iesirea se subb si am schimabt cu central...iar centralul pe direct cu o sarma..... Piese am gasit in Bucuresti de pe Maica Domnului (Global Electronic srl), mi le-a adus cineva. Link spre comentariu
Vizitator andrei_caj Postat Aprilie 28, 2010 Partajează Postat Aprilie 28, 2010 de majorat mi s-au bulit toate boxele in afara de centru si subwoofer. am incercat sa schimb iesirile intre ele si se aude doar ce e legat la iesirea de centru si subwooferul. problema nu e nici la placa audio, pt ca am verificat toate iesirile cu alte boxe, si nici la cablul ac-3, ca am incercat cu alte cabluri. nu-mi vine sa ma bag la placile de circuite de la iesiri ca curca-n lemne, deci sper sa ma luminati asupra situatiei, daca au mai patit cineva si a rezolvat. multumesc! Link spre comentariu
Vizitator n1kkou Postat Aprilie 29, 2010 Partajează Postat Aprilie 29, 2010 mi-a ars telecomanda la sistemul logitech x-240 si nu stiu configuratia firelor . Ma poate ajuta cineva cu niste poze cu firele din telecomanda si de pe circuitul de amplificare? Sunt 6 fire acolo 2 pentru control volum, 2 pentru buton de power si 2 pt iesire casti. Am atasat imaginea cu firele lipsa(in numar de 6) Link spre comentariu
Vizitator robi09 Postat Mai 6, 2010 Partajează Postat Mai 6, 2010 Am o problema cu un sistem genius 5.1 http://www.fonet.sk/images/genius5000.jpg. Ascultam muzica.. a inceput sa bazaie.. si dupa aceea nu mai intra curent in el.. Care este problema? Ma-m uitat in el.. nu are nimic negru, nu miroase a ars nimic. Sigurantele nu sunt arse.. care ar fi problema? Cu stima, Robert C-tin. Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 6, 2010 Partajează Postat Mai 6, 2010 dai foc si il arunci pe geam.cauta pe forum ca nu mai suport pocnitorile astea de sisteme. Link spre comentariu
Vizitator robi09 Postat Mai 6, 2010 Partajează Postat Mai 6, 2010 dai foc si il arunci pe geam.cauta pe forum ca nu mai suport pocnitorile astea de sisteme.Incurajator ... Deci ce are si cum sa il repar? Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 6, 2010 Partajează Postat Mai 6, 2010 are praf de chinezarie in Trafo, diode si condensatoarele de pe alimentare, deci daca nu esti depanator e recomandat sa il duci la cineva care se pricepe. Link spre comentariu
Vizitator yo_geo_boss Postat Mai 6, 2010 Partajează Postat Mai 6, 2010 Pai uitate la sursa lui sau pe unde intra curent ca pe acolo este defectiunea daca zici ca nu mai intra curent in el parerea mea. Link spre comentariu
amatorul Postat Mai 7, 2010 Partajează Postat Mai 7, 2010 dupa parerea mea are traful ars, eu asa am patit tot la un sistem ca acesta. a inceput sa bazaie si s-a oprit. dupa ce l-am desfacut am vazut siguranta termica arsa din traf si traful cu o spira din secundar in scurt Link spre comentariu
MarioRobert Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 offtopic are praf de chinezarie in Trafo, diode si condensatoarele de pe alimentaredar cu asta au facut unii avere ontopic @robi09 mai bine il duci la cineva care se pricepe Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum