Stefan Postat Decembrie 27, 2008 Partajează Postat Decembrie 27, 2008 pai cum pot verifica il desfaci vezi ce e prin ele, incerci sa aflii ce final are (daca nu scrie - il bagi in masa pe producator) vezi pinii din catalog, masori tensiunile de alimentare, preiei semnal pana in aplif. final si vezi ce vrea. Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 27, 2008 Partajează Postat Decembrie 27, 2008 aoleu, nu ii zice sa dea cu surubelnita ca poate face scurt pe acolo Link spre comentariu
MazyMan Postat Decembrie 27, 2008 Partajează Postat Decembrie 27, 2008 tda sunt sunt 4 finali si au peste 6 7 pini,pun surubelnita normala sau daia de care vine in priza de control Link spre comentariu
paul14 Postat Decembrie 27, 2008 Partajează Postat Decembrie 27, 2008 daca e atent si foloseste o surubelnita mai finutza nu cred ca are sa faca scurtnu intelegtoate tda-urile au 67 de pini al un loc sau semnalul intra pe pinii 6 si 7???ce model de tda are?? 2030 sau 2050? Link spre comentariu
MazyMan Postat Decembrie 27, 2008 Partajează Postat Decembrie 27, 2008 creca il duc la cineva da daca ma costa mai mult de 50 de lei ma lipsesc Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 27, 2008 Partajează Postat Decembrie 27, 2008 sunt tda 7269 . cel mai bine ar fi pt inceput sa masoare daca se alimenteaza (asta daca are aparat de masura, daca nu zic ca ar fi mai bine sa se lipseasca si sa se duca la un cunoscator cu el) Link spre comentariu
Electronist Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Eu am un sistem Genius 5.1(5005) si merge perfect.Numai ca trebuie sa-l cuplezi la PC cu cablul care trebuie:are trei jack-uri la un cap ce intra in placa audio si la capatul celalalt o mufa ca a mouse-ului sau tastaturii ce intra in sistem(in spate) Link spre comentariu
Vizitator mstefan Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 salutare....mi-am luat si io un sitem 5.1 genius sw-hf ...5005..suna fff bine...DAR...l-am legat la calculator..si l-a, setat la 5.1 si la muzica se aud doar 2 sateliti...(front left si front right)....ce sa-i fac...???....sau trebui un codec..???....Va multumescCalculatoarele astea tot mereu ne dau bataie de cap, rezolvi problema usor treci din windows 5.1 si apoi deschizi winamp-ul si apesi ctrl+p si apoi la Output dai pe el iti apare in partea dreapta o fereastra si dai dublu clic pe Nullsoft Directsound Output si selectezi in loc de primary pe a doua adica placa ta de sunet fie ea incorporata fie externa, apoi bifezi ambele casute si dai ok si close, apoi comuti la alta melodie. Aceasta este problema si la cei care se aude doar 4 sateliti in loc de cinci. Link spre comentariu
Ally Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Am si eu o problema cu un sistem de sunet genius 5.1 model 5005, dintr-o data nu mai merge nimic pe panoul frontal e mort total.Am desfacut si m-am apucat la masurat dupa schema postata pe forum dar nu-i dau de cap.Am ajuns la o concluzie si anume IC2 de pe placa frontala cred k e mort, de alimentat se alimenteaza cu 5 v dar orice as apasa nu mai scoate nimic il banui k ar fi mort.Daca cineva a mai intalnit cazul asta il rog sa imi dea sun sfat.Momentan ce mai face este:- cand il aprinzi trage butonul de volum la 0 si si motorasul merge incontinu.Multumesc. Link spre comentariu
electrofan Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Salut ! Stie cineva unde pot gasi circuitul BT2328 ? (capsula normala, 20 de pini)sau un inlocuitor... Link spre comentariu
moro Postat August 4, 2009 Partajează Postat August 4, 2009 Va dau un sfat mai la indemana celor care le-au bubuit integratele din preamplificare la genius 5.1, am si eu sistemul asta. Circuitele alea integrate sunt foarte sensibile la socuri electrice, la calitatea sunetului nu ma pot plange, dar nici sa ridic pretentii mari. Eu dau in el cu foarte multa muzica trance, dar pentru o camera de apartament e destul de ok, insa mie la nici 2 luni dupa ce l-am cumparat mi-a pleznit selectorul de intrari, nu mai stiu ce BT era, dar din cate tin minte este chiar primul in care intra intrarile... nu am mai stat eu sa il duc la garantie si sa ma tina aia fara boxe multe zile, asa ca m-am apucat sa strapez intrarile, evident cu integratul scos de pe placa. Singurul impediment este ca nu mai poti selecta intrarile alea de TV, Game, Cd etc... merge direct pe 5.1 din calculator, dar reglajele de bass,volum, center, suround merg ok. Cel putin au mers pana acum putin timp cand experimentam cu o sursa in comutatie si afara dadea cu furtuna, atunci mi-a crapat si sursa de la calculator si sistemul. Eh, am mai scos inca un gandac de pe placa, la fel l-am strapat si pe asta. Acum reglajele le fac direct din calculator pentru ca integratele alea nu le gasesc de cumparat... zic eu ca pe moment este singura solutie. Si un sfat puneti-va pamantare la calculator Link spre comentariu
Vizitator danut18k Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Sa o luam cu inceputul ... cand am achizitionat sistemul era nefunctional ... la-m desfacut , am constatat ... apoi ma-m pus pe treaba ... am cautat schema service pe net ... am gasit-o pe softpedia la vremea aceea ... problema care a avuto la vreamea aceea era o sursa arsa pe minus ... 7809 .. , am inlocuito cu unu nou si gata ... , zilele trecute am avut o cadere de tensiune din senin de la electrica , toate bune si frumoase , ascultam muzica si constat ca nu mi se mai aude un satelit , mai precis SR , spre surprinderea mea in manual lui de servicce nu scrie nimic despre aceasta situatie , si am inceput sa caut pe net , si am gasit ceva foarte ajutator tot pe acest forum ... ma-m pus si am demontat uzina , am vazut ca circuitul de volum si selectorul de canale care se numeau BT2323 si BT2328 , am cautat documentatie si nu am gasit pt. cele doua , apoi am gasit un topic unde zicea ca este un echivalent cred ca este acelasi integrat PT2323 si PT2258 ... unde le-am gasit la acest link http://www.e-piese.ro/index.php?keyword ... &cautare=1 , am tras repede o fuga si le-am cuparat , spre fericirea mea aveau ultimul PT2258 si PT2323 il aveau SMD , le-am cumparat , am inceput sa lipesc 28 de fire pe CI si inca 28 pe placa ... am masurat tensiunile , aveam 7,5 vcc in manual scrie 8 Vcc deci acceptabil, ia-m dat drumu doar cu PT2323 schimbat si se auzea doar basul , am schimbat si BT2328 cu PT2258 si gata am rezolvat situatia , acum astept uramtorul soc de tensiune sa vad ce se mai poate intampla. Sper sa ajute aceasta mica poveste ... Link spre comentariu
miclovan Postat Octombrie 31, 2009 Partajează Postat Octombrie 31, 2009 foarte bine !Daca ai citit mai jos poti vedea ca apare aceeasi problema legata de controllerul de volum pt2258 si selectorul pt2323.Stima,Ionut Link spre comentariu
Vizitator danut18k Postat Octombrie 31, 2009 Partajează Postat Octombrie 31, 2009 Da asa este , dar nu inteleg de ce le-au proiectat in asa fel sa aiva o mica eroare de proiectare care sa se strice intentionat ... este o problema de meditat si daca se gaseste solutia la aceasta situatie ar fi o chestie , cu stima si o zi buna ... mai incolo trag o fuga pana la tib Link spre comentariu
Bulanu Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 mestere daca am probleme cu al meu, ma ajuti ? noroc ca am prins lotu bun Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum