Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

intrebare

Vizitator 79 vir

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adi_0106

3

• vlad_2770

1

• cristimm

1

Top autori în acest subiect

mai mi s-a intimplat acum 2 ani doua difuzoare ciudate rau de tot. In inventarul tipului scria ca sutn difuzoare "DINAMICE" de 6W si sa stii ca aveau diametrul in jur de 30 cm!!!Si daca iti zic ca atunci erau cu valoare de inventar de 2mil bucata ai sa zici ca visez. M-am mirat si m-am crucit dar am ramas cu informatia in memorie! Stiu bine ce am vazut pentru ca am vrut sa le cumpar (ma gandeam ca au peste 100W ) de aia am cascat ochii cat cepele.

Link spre comentariu

se mai gasesc ...... mai rar dar sunt problema mare e ca cele care se mai gasesc sunt majoritatea in stare proasta - ele fiind facute cu multi ani in urma si timpul le-a cam distruscele care se mai gasesc in stare buna - sunt de la cineva care iubeste aparatura si a avut grija de ea .... dar pretul cu care ti-l vinde nu e deloc de omis........ sau mai stii ..... poate ai noroc ;)bafta !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări