Vizitator bilaz0r Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 Am o Placa Video GV-NX96T512H.Este oki imi reda imaginea dar cu dungi.Habar nu am din ce cauza.Ma intreb de la ce o fii oare. Link spre comentariu
catkiller Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 mai concret....? pune o poza, ai testat pe alt monitor? Link spre comentariu
Vizitator bilaz0r Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 Da am testat face acelasi lucru.moemntan nu am mai folostit placa probabil vreun condensator ceva este problema.eu am desenat ca exemplu in paint http://img832.imageshack.us/img832/5412/windowsxpdefault.png Link spre comentariu
Jimmy Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 Sunt artefacte. Probabil s-a dezlipit vreun pad de la procesorul video, sau de la memorie. Ar trebui sa se rezolve cu un reflow. Link spre comentariu
Vizitator bilaz0r Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 Incerc sa o curat de tot praful si sa ii schimb pasta.Careva care ar putea face reflow. Link spre comentariu
catkiller Postat Septembrie 28, 2010 Partajează Postat Septembrie 28, 2010 Da, trebuie facut un reflow, as putea sa iti fac eu Link spre comentariu
Vizitator bilaz0r Postat Octombrie 3, 2010 Partajează Postat Octombrie 3, 2010 Catkiller si cat ma costa acel reflow ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum