nimeni_altci Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Salut.Am facut un sistem de 2 boxe si am o problema:in difuzoare se aude un brum, chiar daca nu am semnal audio.Transformatorul meu are 2 infasurari secundare.Una alimenteaza amplificatorul, iar una corectorul de tonuri.Am incercat sa mai pun un condensator de filtraj pe filtrajul corectorului(acum am unul de 2200 si unul de 4700), iar dupa ce am facut asta brumul nu s-a mai auzit atat de tare(adica brumul a scazut la jumate), insa tot se aude.Daca adaug si mai mult filtraj tot degeaba.Am incercat sa scot afara intrarile din amplificator(adica firele care vin din corector in amplificator), iar dupa aceea brumul a incetat.Stiti care este cauza?Multumesc. Link spre comentariu
wangine Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Stabilizeaza tensiunea corectorului.Fa o linie continua a masei (nu te mai intoarce pe unde ai deja masa ) Pune corectorul in partea opusa trafului Link spre comentariu
Jimmy Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 Foloseste cabluri ecranate intre module, si leaga ecranul cablului numai intr-un capat la masa, iar masa alimentarilor leag-o impreuna printr-un singur cablu. Link spre comentariu
nimeni_altci Postat Septembrie 23, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2010 Multumesc pentru ajutor.Am tinut cont de sfaturile voastre, am stabilizat tensiunea din corector si am scpat de brum. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum