Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Set surubelnite Torx

MishuL

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MishuL

4

• ratza

2

• MihaiGSM

1

• misuraelectronic

1

Ala a luat bunicele de pe okazii... Nu pot investi prea mult, stau relativ nasol cu banii si nici nu sunt profesionist, desfac doar ca sa curat sau sa fac din 2-3 unul bun. :jytuiyuMie imi trebuie in principiu pentru Nokia 3410, Ericsson GH688 si altele din vremea aia. Cumpar din targ cu cativa lei si ma joc. :dans:

Link spre comentariu

Am gasit azi in talciocul de la Toporasi, de unde luasem sapt trecuta 3 Ericsson-uri la 13 lei :rade: , set de 4 surubelnite Torx la 5 lei. Ulterior am gasit la o babutza destul de distinsa exact acelasi set la 4 lei- mi-am bagat unghia in gat ca pitzigoiul :limb: Daca aveti careva nevoie, ziceti.

Link spre comentariu

sincer acum...dvs chiar va asteptati sa va puteti folosi prea mult timp de surubelnite torx la 1,25 ron bucata...? :rade: cred ca glumiti...! probabil sint din fier mort si se vor sficui virfurile cu o viteza maxima...! cea mai ieftina surubelnita torx t6 sau t7 de o calitate cit de cit onorabila , intilnita de mine , m-a costat cam 10 ron BUCATA...atentie...BUCATA , nicidecum 5 ron setul de 4 bucati... :da

Link spre comentariu

Eu am luat un set de şurubelniţă cu biţi din Baumax, a fost 24 de lei şi are capete torx, hexagon, late, în cruce şi Philips. Nu mai ţin minte exact cred că sînt cîte 6 biţi din fiecare model. Le folosesc de vreo 3 ani şi n-au nici pe dracu'.

Link spre comentariu

No offence, dar mi-am facut treaba :da . Doar T5-ul l-am folosit momentan, si nu da niciun semn de shfichiuire :dans: Am Torx-uri mari de calitate pt masina, acolo intr-adevar calitatea e esentiala, dar pt telefoane.... Am spus, umblu in telefoane din an in Pashte... :jytuiyu

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări