MishuL Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Stie cineva de unde iau si eu un set de surubelnite torx ieftinute (max 20 lei)? Un amic a luat de pe Okazii cu 10 lei, dar mai demult...Mersi! Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Am luat niste panarame la 20 lei... Un T7 bun costa peste 50 lei buc. Link spre comentariu
MishuL Postat Septembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Ala a luat bunicele de pe okazii... Nu pot investi prea mult, stau relativ nasol cu banii si nici nu sunt profesionist, desfac doar ca sa curat sau sa fac din 2-3 unul bun. :jytuiyuMie imi trebuie in principiu pentru Nokia 3410, Ericsson GH688 si altele din vremea aia. Cumpar din targ cu cativa lei si ma joc. Link spre comentariu
MishuL Postat Septembrie 27, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2010 Am gasit azi in talciocul de la Toporasi, de unde luasem sapt trecuta 3 Ericsson-uri la 13 lei , set de 4 surubelnite Torx la 5 lei. Ulterior am gasit la o babutza destul de distinsa exact acelasi set la 4 lei- mi-am bagat unghia in gat ca pitzigoiul Daca aveti careva nevoie, ziceti. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Septembrie 27, 2010 Partajează Postat Septembrie 27, 2010 sincer acum...dvs chiar va asteptati sa va puteti folosi prea mult timp de surubelnite torx la 1,25 ron bucata...? cred ca glumiti...! probabil sint din fier mort si se vor sficui virfurile cu o viteza maxima...! cea mai ieftina surubelnita torx t6 sau t7 de o calitate cit de cit onorabila , intilnita de mine , m-a costat cam 10 ron BUCATA...atentie...BUCATA , nicidecum 5 ron setul de 4 bucati... Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 28, 2010 Partajează Postat Septembrie 28, 2010 Eu am luat un set de şurubelniţă cu biţi din Baumax, a fost 24 de lei şi are capete torx, hexagon, late, în cruce şi Philips. Nu mai ţin minte exact cred că sînt cîte 6 biţi din fiecare model. Le folosesc de vreo 3 ani şi n-au nici pe dracu'. Link spre comentariu
MishuL Postat Septembrie 28, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2010 No offence, dar mi-am facut treaba . Doar T5-ul l-am folosit momentan, si nu da niciun semn de shfichiuire Am Torx-uri mari de calitate pt masina, acolo intr-adevar calitatea e esentiala, dar pt telefoane.... Am spus, umblu in telefoane din an in Pashte... Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 29, 2010 Partajează Postat Septembrie 29, 2010 nu da niciun semn de shfichiuire Aia doar ţăranii o pot obţine Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum