Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Va rog ajutor!

Vizitator Dj Manu

Postări Recomandate

Vizitator Dj Manu

Buna! am facut de curad o boxa bass cu un Lw 1503(o sa pun si poze).

Vreau sa pun la el un filtru pasiv http://www.telecomenzi.ro/crossover-blu ... -2065.html

Dar nu stiu cum sa il leg:-??

Am auzit 2 pareri:

Prima ar fi: Sursa(leptop)->Filtru(intru cu jack-uri sau cannon-uri)->si mixer

A daoua:Sursa(leptop)->mixer->filtru(sa leg la mixer la Main Outs)

Sau nici una?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BF37

2

• ionescu liviu

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Dj Manu

Buna! am facut de curad o boxa bass cu un Lw 1503(o sa pun si poze).Vreau sa pun la el un filtru pasiv http://www.telecomenzi.ro/crossover-blu ... -2065.htmlDar nu stiu cum sa il leg:-??Am auzit 2 pareri:Prima ar fi: Sursa(leptop)->Filtru(intru cu jack-uri sau cannon-uri)->si mixerA daoua:Sursa(leptop)->mixer->filtru(sa leg la mixer la Main Outs)Sau nici una?

Filtru activ.scuzati greseala
Link spre comentariu

Acel filtru activ se foloseste pt asepararea frecventelor ce vor urma a fi amplificate . Adica se foloseste intre laptop si amplificatoarele de putere sau indiferent de sursa de semnal, intre mixer si amplificatoarele de putere.

Ideea e sa amplifici spectrul de voci si inalte separat de bass care la randul sau va fi amplificat de un alt amplificator ce va deservi boxe speciale pt bass sau subbass.

Link spre comentariu
Vizitator Dj Manu

Eu vreau sa leg la un mixer cu putere incorporata...Si vreau sa leg la el 3 boxe!Pe un canal fullrange-urile si pe celalalt canal subwooferul.Deci da la leptop->Filtru(la IN)->de la filtru(de la OUT)la mixer? bine zic?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări