cristimm Postat Septembrie 20, 2005 Partajează Postat Septembrie 20, 2005 Luati si minunati-va. Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 20, 2005 Partajează Postat Septembrie 20, 2005 Ala e plexiglass, nu?Frumos Link spre comentariu
cristimm Postat Septembrie 20, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2005 Parca mergea niste fonoabsorbant macar pe fund sa nu strice aspectul. Link spre comentariu
ICEMAN Postat Septembrie 20, 2005 Partajează Postat Septembrie 20, 2005 fiecare cu gusturile sale, dar mie nu imi placsi de sunet nu mai intreb ca sigur nu se ridica la cerintele mele mai ales ca e plastic gol :? si nici pretul nu merita, stiu ca plexiglasul e scump :shock: Link spre comentariu
cristimm Postat Septembrie 20, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2005 Mie unul imi plac. Si cred ca dau destul de bine intr-o sufragerie cu mobila moderna (spre deosebire de niste cutii mochetate). Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Septembrie 20, 2005 Partajează Postat Septembrie 20, 2005 Arata foarte interesant si de vitor! Dar stiti voi...conteaza performantele si nuh aspectul. Link spre comentariu
exxu Postat Septembrie 20, 2005 Partajează Postat Septembrie 20, 2005 Dar care e ideea cu inalta aia montata deasupra? :blink: Link spre comentariu
Shambala Postat Septembrie 20, 2005 Partajează Postat Septembrie 20, 2005 4 cai. ala orizontal e supra-tweeterul. reflexie din tavan, dispersie mare, etc. si mai ales moft - ca sa nu-ti vina cumva ideea sa pui ceva deasupra. eventual un ghiveci sau un mileu si un peste din sticla colorata. Link spre comentariu
ICEMAN Postat Septembrie 21, 2005 Partajează Postat Septembrie 21, 2005 sa le stapanesti sanatosnu am nimik cu gustul nimanuieu ma gandesc doar cat de rau suna o cutie goala de PAL dapai de plexiglas :? sa nu fie cu suparare imi spun doar parerile :wink: Link spre comentariu
cristimm Postat Septembrie 21, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2005 Stai linistit ca nu sunt ale mele. Le-am postat asa ca fapt divers. Oricum nu ma supar asa repede. Link spre comentariu
ICEMAN Postat Septembrie 21, 2005 Partajează Postat Septembrie 21, 2005 si tot suntem pe aiciimi veni ideea asa deodataar fi fost cred ca spre binele sunetului(basului) in loc de acel tweetre de sus un tub de rezonanta si pe partea dinspre podea un strat de fonoabsorbant cum a mai zis cineva Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 21, 2005 Partajează Postat Septembrie 21, 2005 stratul fonoabsorbant nu prea este necesar din cauza ca undele stationare nu se formeaza pt nu prea exista suprafete paralele :wink: inteligent construite.oricum, piramida este una dintre cele mai bune forme pt o incinta Link spre comentariu
cristimm Postat Septembrie 21, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2005 Oricum tweeterul de sus nu-l vad bine in timp din cauza prafului. Link spre comentariu
TITI Postat Septembrie 21, 2005 Partajează Postat Septembrie 21, 2005 Aprpos io am mai vazut boxe transparente si asta chiar de domeniul profesionalului - mai exact erau monitoare de scena la un festival de muzica in Romania :wink: Link spre comentariu
Shambala Postat Septembrie 22, 2005 Partajează Postat Septembrie 22, 2005 a fost o moda - care inca nu s-a stins - a obiectelor transparente: telefoane, mese, penare, mai nou carcase de calculatoare. am vazut chiar si o vioara si un pian, (desi cred ca alea erau din sticla ).nu prezinta decat cel mult un avantaj vizual (pentru unii ... :? ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum