paun nelu Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 rog si eu manualul service la acest tv si daca a mai intalnit cineva la acest model imaginea acoperita de o "plasa" si cum se poate remedia,are si un pic raa mare de aceea cer m.s. tc. nu are wiev secventa meniu meniu wiev si mute nu merge Link spre comentariu
Gicuta 46 Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Acea "plasa" e un rezid de la firma de cablu; in mod normal se afla sub pragul de negru, deci tot pe RAA e necazul: nu cred ca se rezolva din menu; aveti o componenta nasoala in calea comuna. Link spre comentariu
bobo Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 eu am intilnit acest defect la un sasiu mc64 de lg.am incercat sa reduc nivelul raa dar fara rezultate.am schimbat tuner-ul si functioneaza perfect.va recomand sa schimbati de proba tuner-ul, daca aveti unul la indemina,pt a economisi timp.succes. Link spre comentariu
tv1 Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 rog si eu manualul service la acest tv si daca a mai intalnit cineva la acest model imaginea acoperita de o "plasa" si cum se poate remedia,are si un pic raa mare de aceea cer m.s. tc. nu are wiev secventa meniu meniu wiev si mute nu mergeEste sasiul folosit pe Zander FT2101Dump Zander FT2101 link tv zander ft2101 sursa alimentare link Link spre comentariu
paun nelu Postat Septembrie 23, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2010 multumesc tuturor !am inlocuit tunerul,dumpul am intrat in m.s. si degeaba, defectul persista.. Link spre comentariu
krotal Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 Verifica tranzistorul premplificator FI 2sc1815,alimentarea lui,filtru de cale comuna,C205,C210 electrolitici de 1µF si 10µF Link spre comentariu
cipry21 Postat Iulie 9, 2015 Partajează Postat Iulie 9, 2015 Buna , am si eu o problema cu acest tv platinum model 21f33 imaginea este rosiatica cum se poate remedia? Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 10, 2015 Partajează Postat Iulie 10, 2015 Lipseste vreo culoare?tubul e ok? Link spre comentariu
cipry21 Postat Iulie 10, 2015 Partajează Postat Iulie 10, 2015 Da tubul este ok. lipseste culoarea verde. Link spre comentariu
naetv Postat Iulie 10, 2015 Partajează Postat Iulie 10, 2015 Da tubul este ok. lipseste culoarea verde. bun si ceva masuratori , semnal vine pe verde , la intrare in placa TK ? este cu finali BF422 ? ; BF422....schimbati chiar daca arata bine masurati la rece - cauta pe forum dupa bf422 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum