danutz49 Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Am o radiocomanda futaba care are raza de actiune de aproximativ 50m. Am facut proba si cu alt receptor si cu alta pereche de quartz-uri si are aceiasi problema. Am verificat si nu are nici o lipitura la rece. In etajul final de emisie vin doua cabluri de alimentare unul de semnal si doua catre antena( unul la antena si altul gng la partea metalica a rc. As dori o schema pentru un nou etaj final de emisie in 40mhz, sau sa il repar pe acela daca se poate. O sa atasez si niste poze Link spre comentariu
manolo Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 S-ar putea sa se fi dus finalul de emisie. Link spre comentariu
boboBOBO Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 vezi mesaj.. Link spre comentariu
danutz49 Postat Septembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Am atasat 2 poze cu etajul final. Cand pun degetul pe tranzistor se incalzeste foarte tare. Este posibil sa fie problema doar din reglaje. Daca e ars tranzistorul cu ce alt tranzistor il pot inlocui?? Link spre comentariu
cirip Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Cand pun degetul pe tranzistor se incalzeste foarte tare. Este posibil sa fie problema doar din reglaje. Daca e ars tranzistorul cu ce alt tranzistor il pot inlocui??Salut,Nu umbla la reglaje. Vorbeste cu cineva care se pricepe si care stie sa afle daca e ars tranzistorul sau e altceva. Nu e chiar floare la ureche sa repari sau sa construiesti un emitator.Tranzistorul e asta: http://www.datasheetcatalog.org/datashe ... SC4272.pdfCirip Link spre comentariu
danutz49 Postat Septembrie 25, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2010 Nu are nimeni o schema pentru un emitator asemanator???? Link spre comentariu
pavcostel Postat Septembrie 25, 2010 Partajează Postat Septembrie 25, 2010 O schema? Ca sa ce? Ai aparatul in fata, fa-i un releveu! Intre altele, acolo ai un stabilizator de 5Volti. Un 7805 chir. Vezi daca nu e ars, asta se mai intampla. Deasemenea urmareste traseul pinului 5 din mufa. Bafta!CostelP.S. - in poza se vede finalul umflat. Poti confirma asta? Eventual o poza cu rezolutie buna a zonei? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum