Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

biorezonanta

Vizitator roberta2010

Postări Recomandate

Vizitator roberta2010

Ma lamureste si pe mine cineva ce-i cu biorezonanta asta? M-am mai intereset si am aflat ca ar fi un mod nou de diagnosticare, ca aparatele ar fi de ultima generatie ... etc, dar nu stiu pe nimeni care sa fi facut un astfel de test. A incercat cineva????

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vio2007

1

• marinescug

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Gugaleaza dupa biorezonanta si SCIO. PE la diverse guri de metrou sint diverse doame care intaind prospecte. Un consult e cam 70 RON. Ideea e sa te prinda in joc sa vii la sedintele de tratament. Baza nu are ceva palpabil, demonstrabil. E cava leagt intrucatva si de rusoaicele cu puteri paranormale. Totul e posibil, atata vreme cat echipamentele sunt exploateate de persoane cu experienta, dornice sa ajute si alteva decat punga proprie.Ehipamentele dunt de ultima generatzie ca asha suna bine la reclama . Ce e important e baza de date cu "semnaturi". Fara aia e la fel ca un gaz cromatograf necalibrat ,fara biblioteca de recunoastere. Softul e tot.Chirurgii bineinteles ca sunt sceptici.Testul dureaza ceva, si acientii cautati sunt indeobste pensionarii. Ma bate gandul sa-i testez si eu, cu setul de analize proaspete in buzunar.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări