Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

EL34(6CA7)-SE

Vizitator

Postări Recomandate

Si totusi subiectul este dedicat "EL34(6CA7)-SE" ,nu vreti sa deschidem unul(subiect) si pentru 6P3S(6P3S-E)-SE ?!...,sau un subiect comparativ(pentru cele doua tuburi finale EL34 vs 6P3S au viceversa in cfg-SE , in care fiecare "tabara" sa vina cu argumente pro/contra , obiective/subiective pentru sustinerea "cauzei"...) ?!...,sau doriti "ciulama" ca de obicei :rade: ?!

"Totusi amplificatoarele Mc Intosh suna bine si au performante tehnice masurate excelente deci sint fidele , undeva exista o contradictie asa ca te rog ofera o explicatie sau ceva convingator..."

Sunteti offtopic cu mcIntosh-ul, iar subiectul asta era ingropat deja de ceva vreme...Va urez succes in constructia unui ot mcintosh care pt dvs sunt sigur ca e o bagatela.Cand terminati unul de mc275 in parametrii de fabrica va fac eu restul gratis.

Ironie de doi bani :rade:
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 53
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adrian_pic

4

• mișa

3

• carageae

3

• cibserg

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Mii de scuze domnului Vladerama, dar se para ca nu sunt amatori de SE cu acest tub.

Eu sunt. Cerusem si schema dar in loc sa o primesc, asist iarasi la o discutie off-topic, cum se intampla in majoritatea subiectelor din aceasta sectiune.
Link spre comentariu

Si eu sunt interesat de schema. Mi se pare ca am ceva tuburi din astia.

Am gasit un SE simplu si interesant.Dar cum 12AU7 e ECC82, care e mai rar, ce ar merge in locul ei, dintre duble-triodele mai uzuale?

post-71315-139829619586_thumb.gif

Link spre comentariu

O multime se scheme sint pe net, alegeti una care pare avantajoasa si hai sa o discutam...

Pe net chiar ca sunt multe scheme, la unele observ chiar si eu greseli. In schimb schemele D-lui Valderama pana acum s-au dovedit bune. Asa ca nu e greu alegerea...
Link spre comentariu

Si eu sunt interesat de schema. Mi se pare ca am ceva tuburi din astia.

Am gasit un SE simplu si interesant.Dar cum 12AU7 e ECC82, care e mai rar, ce ar merge in locul ei, dintre duble-triodele mai uzuale?
6H8 este uzual si pe toate gardurile. Va costa doar transportul. Cu ce fel de curierat doritzi ? E o problema cu adresa aici scrie Galati iar alta parte ...alta adresa ... nu a-si dori sa le trimit aiurea.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări