em2006 Postat Septembrie 3, 2011 Partajează Postat Septembrie 3, 2011 Am incercat in toate felurile, fara succes.M-ai mult, l-am dezinstalat si reinstalat de 2 ori si se comporta exact la fel. :sparge:Daca-i dau update intepeneste asa:[attachment=0]wyo_try2.jpg[/attachment] Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 3, 2011 Partajează Postat Septembrie 3, 2011 fix asa face si la mine dar pe site-ul lor scrie clar: Please note that we are making changes to our update system. In the period between September 1 to 8 software updates will be suspended. All services will be resumed on September 9 if not earlier. We apologize for the inconvenience this may cause and appreciate your understanding. Link spre comentariu
em2006 Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Multumesc pt ajutor, poate din cauza ca m-am enervat n-am vazut textul asta scris cu rosu pe aceeasi pagina cu casuta de download. Ori o fi aparut dupa ce am downloadat, ori l-am ignorat ca un inasch, probabil am ruginit, e clar ca nu le am la capitolul asta... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum