Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Anitech

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dynky

7

• FLORIN IORDACHE

3

• FLORINV69

3

Salut ! daca nu dati-ne mai multe informatii despre tv-ul Anitech CTV-20,adica procesor,sursa,jungla,memoria, chassis ect............ :da Dar sigur nu mai are ceva scris in afara de CTV-20 de exemplu CTV-20 DK etc............ :scarpin Asteptam. :dans:

Link spre comentariu

Procesorul este TMP47C432AN,calea comuna are ci TA7680AP,procesorul de semnale mici este TA7698AP. Finalii cadre sunt cu tranzistoare,(pnp si npn) alimentatorul pe modul separat cu 4 tranzistoare(Q501=BU508A) ce livreaza 2 tensiuni,+B=110V si inca o tensiune,cred,20V.Eu n-am reusit sa gasesc schema acestui televizor.Chiar n-o are nimeni?Va rog,stimati colegi,poate o gaseste ,sau o are cineva.Multumesc.Stimati colegi,ce telecomanda poate folosi acest tv-u?multumesc.

Link spre comentariu

Salut ! Revin cu o Informatie in legatura cu telecomanda. :da Daca e cel care afiseaza pe ecran SUB /MAIN atunci telecomanda este Pilot P2197 . :101 Dar acuma nu stiu sigur daca o fi asta telecomanda,acuma vedeti si dvs. :jytuiyu Succes ! :aplauze

Link spre comentariu

Am nevoie de schema. Multumesc.

Va Salut ! Cred ca am gasit eu o schema asemanatoare cu ce aveti dvs nevoie. :da Eu sper ca sa va fie de folos schema asta. :101 Succes !! :aplauze
Link spre comentariu

Anitech EC2013 l-am gasit pe eservice,nu este schema pe care o solicit.Este prima oara ca este o asa problema sa gasesc,sau sa primesc o schema si inca pt. un tv care s-a vindut in destule exemplare prin '91 in Romania.O sa caut pe la mine si in arhiva scrisa.

Link spre comentariu

Imi cer scuze de intarziere, nu mai gaseam schema, deoarece este pe hartie si in maldarul de scheme... . Astazi am scanat-o, calitatea nu este chiar extraordinara, dar sper sa te descurci! Succes la depanat!

Link spre comentariu

Asta era schema,multumesc frumos.Daca vrei sa te uiti pe schema si sa-mi spui,cit este R324 de pe +B1,(110V) fiindca nu se distinge clar.Multumesc tuturor celor care au avut bunavointa sa citeasca topicul si au vrut sa fie de folos.Succes tuturor !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări