Vizitator disc Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 sal allcine stie sa repare o placa video gigabyte 9600gt 1gb ddr3 de la nvidia cv-nx96t1ghp rev: 3.0am bagato pe alt pc o recunoaste problema este ca i dau sa instaleze programu pentru ea imi cere restat ca sa isi faca setarile si cand sa intre imi apare ecranu albastru cu o eroare ceva cu memorile de la ea deci cine stie sa o faca si are piese de schimb acuma nu stiu ce are ex bine inteles sa fie din bucuresti eu stau la izvor bine inteles sa nu imi veniti cu super preturi astept oferte aici sau pe id mess mihai_totabine inteles vreau sa o faca la mine acasa ca sa vad cu ochi mei ce schimba si ce face la fel ca sa o las la persona respectiva acasa la el nu vreau ca am mai loat tepe in fine astept oferte va multumesc Link spre comentariu
djdansmart Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Asteapta tu MUUUULT si bine sa iti vina cineva acasa sa iti faca placa! Cam pretentios esti...numai pt deplasare s-ar putea sa platesti vreo 50 ron Plus ca pt a repara acea placa..e nevoie de destule scule..statie aer cald..flux..banc de lucru..lumina buna..etc! Link spre comentariu
Vizitator disc Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 ok am inteles ma depalsez eu dar cat mar costa sa o fac asa ca informatie sa stiu daca se merita sa o mai fac sau cumpar alta Link spre comentariu
Vizitator disc Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 sal allchiar nu este nimeni? Link spre comentariu
Spitfire Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Problema e ca acel defect(gen BSOD) nu e chiar de colea de rezolvat, una e un artefact de memorie video, tradus prin aparitia de patratele pe monitor, si altceva e un defect pe care reflow-ul sau reball-ul nu-l poate rezolva cu sanse de 100%. Un reflow costa cca. 50-60 lei, iar un reball, 100-150 lei, depinde de sita.Daca "tine figura" bine, client multumit, mester platit, daca nu, cine plateste sita?! Link spre comentariu
Vizitator disc Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 sal allpai nu stiu ce sa zic mai inti trebuie vazut sa vad om despre ce este vb ca sa stie ce are si cat ma costa nu ar fi problema de 50-60-70 roni Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum