Mereanu Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Mi-a adus unche-miu niste diode care imi par "promitatoare".Totusi,as vrea sa stiu sigur daca sunt bune sa-mi construiesc un alimentator "sanatos",alimentator cu care intentionez sa alimentez doua amplifuri de 400 de w,cumparate de pe forum.Iata diodele Link spre comentariu
Jimmy Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Fii serios omule! Sunt sute de tipuri de diode care arata asa. Cum crezi ca le poate identifica cineva doar dintr-o poza neclara? Spune macar daca sunt marcate cumva, vreun cod, serie, ceva... Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 chiar si asa neclara cum e poza postata de dvs , un lucru este clar de pe-acum...baza partii de alimentare consta in trafo de alimentare cit mai sanatos si in filtraje de calitate , la 105 grade , cu surub si musai de firma...! ideea folosirii a diodelor individuale ca redresoare in alimentarea aaf-urilor ---asa cum le aveti dvs fizic acum --- este o idee complet perimata si neeconomica , cita vreme cu o punte...maxim doua punti redresoare , de 35 de amperi rezolvati extrem de ieftin si de ergonomic problema dvs...! Link spre comentariu
Mereanu Postat Septembrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Deci sunt sau nu sunt bune?Mai am o punte kbu 605.Aia o fi buna de ceva? Link spre comentariu
costy Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 pai amice diodele au si ele niste caracteristici .In functie de aplicatia unde sunt folosite se preteaza sau nu.Mai pe direct pune aici ce dracu scrie pe ele ca pot fi sute de modele in capsula aia Link spre comentariu
Mereanu Postat Septembrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Pe diode scrie ceva de genu(ce mi-am scarntit ochii ca sa vad ceva!) d10 n1 r65.Exact asa scrie. Link spre comentariu
Jimmy Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 D10N1 suporta maxim 10A la 100V, deci nu le poti folosi la amplificatorul de 400W (banuiesc ca AV400 sau vreun frate de-al lui). Link spre comentariu
Mereanu Postat Septembrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Multumesc pentru raspuns.Ce punte imi recomandati,ca acuma ma duc s-o cumpar! Link spre comentariu
Jimmy Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Orice punte redresoare de 35A sau mai mult la minim 200V. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 kbu605 este o punte doar de 6 amperi , deci n-aveti ce face cu ea...!cautati ceva de genul....kbpc3506 , kbpc3508 , kbpc3510... Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Sau chiar mai mari, de 50A, că tot jumate ţin în realitate chinezăriile. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum