pavcostel Postat Septembrie 19, 2005 Partajează Postat Septembrie 19, 2005 O intrebare oarecum ....jenanta.Pe ftp se gasesc cateva scheme de incinte cu difuzoare Ying Chun YDD165.De aici vine jena...Posed o pereche de astfel de "obiecte. Sunt scoase dintr-un sistem auto, nu stiu cum se auzeau inainte. Merita facut ceva cu ele? Altceva decat suport de ace... :crazy: Cu ce parametri oare? Vasile, te rog daca i-ti mai aduci aminte...Daca nu vrei sa-ti mai aduci aminte, sterge p®ostul, te rog!Cu stima,Costel Link spre comentariu
notchman Postat Septembrie 19, 2005 Partajează Postat Septembrie 19, 2005 Poate niste "sateliti " ar merge acolosa ,pe 2 cai , incinta inchisa (6~20litri) si crossover pe la 4~5khz, sa nu le alimentezi cu mai mult de 10wrms...si banda de vrecventa redata sa inceapa de pe la 80~120hz ...Dar daca au fost folositi in masina , banuiesc ca s'a dat in iele , iar in cazul asta sistemul mobil este cam varza ..deci nici parametrii nu or sa mai fie prea folositori...Dar daca sunt in stare buna ...este ok.. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 19, 2005 Partajează Postat Septembrie 19, 2005 Ce sa-mi aduc aminte ? LA toti care am recomandat tepele alea de difuzoare s-au dus dracului si eu m-am ales cu injuraturi. Link spre comentariu
pavcostel Postat Septembrie 19, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2005 Ma gandeam la ceva mic... Ca prea arata in stare buna...Probabil ca se auzeau prost si de aia nu le-au folosit tare :naughty: Decizia este sa continui curatenia, nu? Ultima strigare...Cu stima,Costel Link spre comentariu
notchman Postat Septembrie 19, 2005 Partajează Postat Septembrie 19, 2005 Vezi postul meu de mai sus ....La altuceva nu prea ai la ce le folosi...sorry Link spre comentariu
pavcostel Postat Septembrie 20, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2005 Ok. Ca sa concluzionez mai multe posturi: Se pare ca o serie de HA si aceste difuzoare vor lua calea...pierzaniei. In schimb am luat decizia de a merge pe LM3886, cu corector cu BA3822, 5canale stereo. Preamplificatorul probabil cu TL 072. INSA ramane o mare problema de rezolvat: Incintele. Posed niste boxe mai vechi, cu urmatoarele dimensiuni exterioare: 320(h)x200(L)x160(w). Grosimea materialului pare a fi de 18mm. Initial au fost montate niste difuzoare UNICE de 11cm diametru. Intrebarea este: ce difuzoare si ce crossover se pot utiliza in aceasta configuratie, in vederea obtinerii unei perechi de incinte decente de camera? Daca si pretul ar fi bunicel, raman dator! Ma rog, dif-uri ori de la Vasile, ori SAL... Sa nu credeti ca a-ti scapat de intrebari idioate, pe masura ce descopar diverse, cred ca voi mai stresa pe multi... Cu multumiri, Costel P.S.- Intrebarea o pun intrucat schemele de incinte postate sau din link-uri au majoritatea Adancimea(w) mai mare ca Latimea(L). Cum la mine este invers, poate cineva ma ajuta si pe mine... P.P.S. - se pot oare folosi cu bune rezultate W100 si TW6 ? Se poate calcula cumva? Link spre comentariu
notchman Postat Septembrie 20, 2005 Partajează Postat Septembrie 20, 2005 In general conteaza volumul incintei ....nu neaparat forma iei .... Link spre comentariu
pavcostel Postat Septembrie 20, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2005 Multumesc de raspuns.Stiam ca volumul este important, dar tot asa in functie de difuzoare se alege si "geometria" incintei...Cam la 9-10L cat au astea se pot face mai multe incercari. Doar vroiam o parere, poate difuzoarele pomenite au nevoie nu doar de volum, ci si de spatiu IN SPATELE lor, nu in lateral. Nu mai tin minte anumite reguli, mea culpa...Daca ma poate ajuta cineva cu sugestii....Cu stima,Costel Link spre comentariu
cristimm Postat Septembrie 20, 2005 Partajează Postat Septembrie 20, 2005 Vezi si tu ca sunt o multime de proiecte de boxe pe net. Inspita-te de acolo. Link spre comentariu
pavcostel Postat Septembrie 20, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2005 Multumesc din nou.Fara ironie!Insa problema nu consta in lenea de a cauta pe net, ci in "specificatiile" de care dispun. Adica dimensiunile date ale incintei. Stiu ca sunt multi "maestri" care pot da "dintr-o privire" un verdict: prea mare, prea mic, dezechilibrat, etc. Deasemenea sunt multi pasionati care s-au mai lovit de astfel de dimensiuni, intrebari...Cu stima,CostelP.S. - am parcurs mare parte din link-urile puse de Vasile si ceilalti membri.E greu sa iei o decizie, ceva macar 80% compatibil nu am gasit, sa am macar un punct de plecare. Link spre comentariu
LUCI Postat Septembrie 21, 2005 Partajează Postat Septembrie 21, 2005 La dimensiunea de 10-13cm sa nu iei SAL ca au un spl de 83-85dbacuma nu ca alea care vrei sa le iei au mai mult :? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum