Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

echivalenta tda 9381/ps/n2

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Fricikee67

3

• misuraelectronic

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

samsung model cz 20f12z, proc. tda9381 ps/n2/3/0458, mem.c81dc p128, sursa S0133, vertical la7840 . sasiu ks1a ,am un sasiu ks1a samsung identic cu proc tda 9351 ps/n2/3 care are inca 2 integrate in plus u4468b,si pe un modul linga selectorul de canale msp3410g b8 v3 ,nu stiu daca pot sa inlocuesc tda 9381 cu tda9351?

Link spre comentariu

vedeti ca pe procesorul original care merge in sasiul ks1a trebuie sa scrie spm-802 een1 , een2 sau een3...undeva pe rindul 2 sau 3...!uitati-va pe ambele procesoare si , daca apare acest spm-802 in marcaj , atunci merge fara nici o problema inlocuit unul cu altul... :da

Link spre comentariu

avind in vedere ca ...1-- ambele provin de la sasiul ks1a --- dupa cum chiar dvs ati mentionat --- si 2-- ambele au marcajul spm802 etc-etc ... atunci merg schimbate unul cu celalalt fara nici cea mai mica problema... :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări