cipriyan123 Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 pai ar fi bune si cele de la telwin(Technology 220-cu alimentare la 220v sau Superior260-cu alimentare la 400v).sunt ieftine la servisat....si sunt destul de fiabile...si inca nu sunt produse in china.totusi,daca se dispune de ceva bani si se vrea calitate,eu zic sa va orientati la ceva de la LINCOLN-ELECTRIC sau ESAB.....LINCOLN produce invertoarele in italia...deci exclus china...ESAB nu stiu unde produc....si inca ceva...interesati-va de servis pentru aparatele pe care le achizitionati.....mai devreme sau mai tarziu veti avea nevoie si de lucrul asta. Link spre comentariu
nickrvl Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Multumesc pentru sfat. Intrebarea mea ar fi daca, odata cu livrarea aparatelor, imi va fi furnizata si schema electronica. Dupa perioada de garantie, servisarea o vom face la sediul firmei noastre, existand oameni cu experienta in domeniu. Toate cele bune.Nu am auzit de vre-o firma cara sa-si vinda aparatele impreuna cu schema electrica, deci slabe sanse.Dar se pot face rost... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum