Vizitator LAwR Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Buna seara. Am deschis acest topic in speranta ca exista un electonist care se pricepe mai bine decat mine la asa ceva, si ma poate ajuta cu niste informatii. Ieri am schimbat player-ul masinii cu unul dedicat Chevrolet Aveo/Captiva/Epica, dar se pare ca mufele nu se potrivesc la Aveo-ul meu din 2007. Cum mufa adaptoare nu am gasit, am recurs la solutia: Taiat - Lipit - Izolat fiecare fir in parte. Am gasit usor firul de + permanent, masa, + pe contact, de asemenea firele boxelor. O mica explicatie a diagramei, din cate am inteles eu: Batt = + 12v permanent Ground = Masa ACC IN = + 12v cand se pune contactul, se mai numeste si firul Remote LF SP OUT = + si - pentru boxa stanga fata RF SP OUT = + si - pentru boxa dreapta fata LR SP OUT = + si - pentru boxa stanga spate RR SP OUT= + si - pentru boxa dreapta spate Restul, nu stiu inca exact. Putin ajutor ar fi bine venit! Link spre comentariu
gymy Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Din cite stiu eu contactul vine pe PWM si nu pe ACC IN.Restul nu prea ai la ce sa le folosesti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum