Vizitator Dolby Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Am un amplificator Technics bi-amp 2*65w@8ohmi frecvente joase (2*35@6 inalte) si as dori sa stiu daca pot amplifica un subwoofer pasiv de 100 w@4ohmi fara sa ard amplifu pt ca vad ca is diferente de 4/8ohmi intre amplif si subwoofer? Multumesc anticipat. Link spre comentariu
lorik199 Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 ampliful se va arde daca legi subwooferul la iesirepoti folosi iesirea de 2x35 W la 6 ohm si inseriezi o rezistenta de 20 W la 2 ohm cu subwooferul Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Si ca o completare: nu se va arde instantaneu. Dar, in timp, nu rezista. Mai ales pe bass.Deci eventual pt o proba merge, care sa nu tina prea mult la volum mare. Link spre comentariu
lorik199 Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 pt o proba de 5-10 minute merge, dar nu mai multfinalii se vor supraincalzi Link spre comentariu
Vizitator Dolby Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 am intales atunci doar ii voi face probasa vad daca functioneaza si voi cauta sa cumpar un modul activ complet pt subwoofer aici http://www.mivoc.com/mivoc/verstaerker.html dar unde gasesc asa ceva la noi in tara? si ce putere ar trebui sa aiba amplificatorul? Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Atenţie că la bas nu-ţi dai seama de volum aşa uşor şi parcă văd cum arzi integratul ăla de negăsit din Technics.Dacă pe sub scrie 100W, ai nevoie de un amplif de minim 50W/4 Ohmi, iar maxim, depinde cît e de rezistent şi de firmă. Link spre comentariu
Vizitator Dolby Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 am gasit acest modul de la un sw jbl activ credeti ca se potriveste JBL SUB 138 (100w Rms)? Link spre comentariu
BF37 Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Mi se pare mie , sau modulul acela de amplificare este montat pe sub-ul JBL ...................Nu inteleg de ce ai demonta un sub functional ( care mai e si JBL ) pt a folosi amplificarea , la un alt subwoofer.( doar daca vrei sa faci o proba de sunet )Explica mai in detaliu , ce echipament detii , si ce vrei sa faci cu el. Link spre comentariu
Vizitator Dolby Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 da asa este.... montat pe sub-ul JBL care are un pret de achizitie foarte bun deoarece difuzorul lui original este spart in rest e ok (si are urmatoarele caracteristici 10'' Low Frequency Cut-off: 35Hz, High Frequency Cut-off: 40 Hz - 160Hz Variable, Built-in Power Amplifier: 100 Watts RMS) si m-am gandit sa il cumpar si sa mut amplificarea de pe jbl pe sw meu pasiv (12'' 100wRms@8ohmi ~20kg) doar ca nu am gasit nimic despre impedanta jbl asa ca nu stiu daca se potriveste sa nu cu al meu, ce sa fac sa il cumpar sau nu pentru amplificare? Link spre comentariu
BF37 Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Nu stiu cat de ieftin il iei , dar la 150Lei ( max ) i-ti construiesti cu Kit de pe forum un amplif ,pe tranzispoare, de 100W reali . Amplificatorul din acel JBL , mai mult ca sigur e cu integrat ( LM.... ) , si cu un difuzor mai mare nu cred ca se descurca prea bine , unde mai iei in considerare ca difuzorul tau e pe 4 ohm. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum