Vizitator andy_panait Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Buna Ziua,Am o mica problema cu un amplificator de chitara care m-a lasat balta in mijlocul cantecului.Acum nu se mai aude decat un pacanit cand ating corzile.Are cineva vreo idee asupra a ceea ce s-a intamplat si eventul as dori o solutie.Multumesc anticipat. Link spre comentariu
costy Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 cica mama omida n-are cont pe aici sa ne ghiceasca firma si modelul amplificatorului.Dar chiar daca ar avea ; fara niste masuratori nu prea ai sanse sa afli ce e defect Link spre comentariu
remus68 Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Daca nu ai cunostinte de electronica, cel mai bine ar fi sa apelezi la ajutorul unui electronist. Asa vei avea in continuare un amplificator pe care sa cinti cu chitara. Link spre comentariu
andreidinsv Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 ...Are cineva vreo idee asupra a ceea ce s-a intamplat si eventul as dori o solutie...Eu stiu ce s-a intamplat, amplificatorul tau s-a stricat. Pentru problema ta am si solutie: du-l la reparat!! Link spre comentariu
catalinux2004 Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Ok ...l-ati speriat de tot....Da-mi voie sa ghicesc...amplificatorul tau de chitara este o chinezarie luat la superpret dotat cu superbul CI audio HI-FI TDA2030A.....probabil o bucata sau 2 in punte si asa mai departe....dar tinand cont de faptul ca nu avem habar ce model e chinezaria ta si nici macar niste poze cu el desfacut nu ai pus...pai atunci ai poluat forumul cu inca un topic fara rost la sectiune amplificatoare.In cazul in care ma insel si nu e chinezarie si o fi pe tuburi....atunci succesuri la depanat. Link spre comentariu
Vizitator andy_panait Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Este un squier sp 10 facut de fenderSi nu este pe tuburi. Link spre comentariu
89-CEC Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Am gasit pentru cel de 15 watt ,poate va ajuta intrunfel :[attachment=0]Squier Champ 15 G Schem.pdf[/attachment] Link spre comentariu
catalinux2004 Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Pacat...am gasit articole bine despre el..e putin laudat...cu toate ca e facut pentru incepatori si portabilitate mai mult.Dar in schimb schema inca nu am gasit...sa mai cautam Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum