Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

programare 16f877

Mad_Turnip

Postări Recomandate

Salut, pentru proiectul cu alarma, pana acum am realizat displayul cu un 16f628, programandu-l fara probleme. Insa 16f877 am vazut ca nu merge scris cu acelasi programator. Ce-mi recomandati ? Nu vreau sa dau acum o gramada de bani pe un programator, imi trebuie sa mearga doar 877-le pana mai evoluez putin.Mersi.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Liviu M

3

• Mad_Turnip

3

• GeoMar

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Ar trebui sa-l poti face sa programeze orice uController de la PIC daca ii faci o "interfata" - un conector cu 5 pini.Tot ce-ti trebuie sunt 5 "semnale": VPP, VDD, GND, DATA, CLK.Mai multe in documentatiile picurilor la sectiunea referitoare la ICSP - pagina 106 - pentru 628, respectiv 134 pentru 877.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Salut, pentru proiectul cu alarma, pana acum am realizat displayul cu un 16f628, programandu-l fara probleme. Insa 16f877 am vazut ca nu merge scris cu acelasi programator. Ce-mi recomandati ? Nu vreau sa dau acum o gramada de bani pe un programator, imi trebuie sa mearga doar 877-le pana mai evoluez putin.Mersi.

Incearca sa faci programatorul asta de aici viewtopic.php?f=11&t=34136&start=90Eu l-am facut si am scris un PIC 16F877A cu el prin metoda ICSP fara probleme :dans: , deci concluzia este ca merge de "rupe" si pentru 877. :da
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări