misuraelectronic Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 a achizitionat pe naiba in praznic ...!o faceti pe mircea geoana sau ce sa inteleg...? dl gaba80 o avea deja prin casa , asa ca postarea dvs precedenta nu are nici macar un contra-argument la afirmatiile mele ...e plina de balarii verbale fara noima...valoarea ultimei dvs postari este exact cea a unei cepe degerate...!cind veti fi in stare sa debitati niscaiva argumente stiintifice , ma cautati si va stau la dispozitie...! pina una alta , nu ca sa ma laud --- ca nu ma preocupa aspectul acesta ---, insa o zic doar asa ca sa va dau peste nas ...domnul gaba80 si-a exprimat 2 comentarii pozitive la adresa mea , nicidecum la adresa dvs... sic-sic...!ps...sint tare curios si eu sa vad ce greseli gramaticale am facut...? abia astept sa imi pun cenusa in cap... Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 Degeaba-ti pui cenusa in cap,mai bine pune o palarie ca am auzit ca ploua si sa nu te ineci. Link spre comentariu
mesterica Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 ma reintorc,ptr. ca sunt nevoit si incepi deja sa ma enervezi rau de tot,domnule "geniu electronist" misuraelectronic. cu ce ti-am gresit eu domnule "misuraelectronic"? am dat si eu o parere personala,o idee,o solutie acelui domn cu dvdul. daca solutiile mele,parerile mele,nu sunt atat de bune(comparabile cu cele date de "marele electronist,savantul de renume mondial "misuraelectronic"),asta nu inseamna ca trebuie sa fac misto si sa ironizez alti useri de pe acest forum. domnule "misuraelectronic" poate nu toti electronistii ce mai intra si ei pe acest forum sunt atat de geniali in electronica ca "maria sa" misuraelectronic. am dat si eu,poate ca si alti useri,o solutie,mi-am spus o parere,si asta fara sa fac misto de nimeni,fara sa ma exprim cu ironisme fata de alt user! am fost cat se poate de respectuos cu toata lumea,si dumneata ai fost primul care m-ai "luat peste picior". domnule te crezi vreun "atot-stiutor"? vreun geniu nerecunoscut in ale electronicii? daca da atunci scuza-ma ca ti-o spun,esti un tampit megaloman. cu ce ti-am gresit eu domnule,de te-ai luat de mine? dumneata crezi ca poti sa faci misto si sa ironizezi asa pe oricine,cand ai chef? nu,poate ca nu cenusa trebuie sa ti-o pui in cap,ci mai degraba sa stai in cap,poate asa ti se mai aplatizeaza infumurarea si ingamfarea,ce "plutesc" din abundenta pe scoarta ta cerebrala. Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 Iarasi o sa trebuiasca sa citesc 1 pagina de offtopic si sa fac curat(maine).Cine mai scrie offtopic dupa postul meu,o sa fie propus pentru o vacanta,departe de forum Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum