Vizitator the_Slayer Postat Septembrie 19, 2005 Partajează Postat Septembrie 19, 2005 buna, sunt un incepator in tehnica audio, si nu stiu cum sami construiesc satelitii(cati centimetrii cubi trebuie sa aibe cutia ca sa sune klumea si sa aibe o ventilatie potrivita). Cine are ceva scheme pt asa ceva, mi-lea cam trebui. MAIL me!!!thanx Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 19, 2005 Partajează Postat Septembrie 19, 2005 Citeste pe aici pe forum sa vezi cam cum se manca proiectarea unei boxe si ce fel de meniu ai nevoie. O sa vezi ca nu stii absolut nimic despre boxe. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 19, 2005 Partajează Postat Septembrie 19, 2005 putem face si altfelspune cati bani doresti sa investesti si vedem dupa aceea Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 19, 2005 Partajează Postat Septembrie 19, 2005 Iti recomand sa incerci sa citesti cam tot ce se poate pe acest forum ( in legatura cu difuzoare si incinte acustice ) pt a te "lumina" ( asta daca nu esti).In momentul de fata ai 2 optiuni:1 citesti tot ce se poate ( dupa cum am scris si mai sus, recomandarea mea )2 cumperi gata facut fara sa iti mai bati capul cu incintele ( daca nu te simti in stare, merge fff bine si optiunea aceasta )Succes in continuare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum