Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

echivalente pt bfs20 si bc848b

andrei florin

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• andrei florin

4

• misuraelectronic

3

• FLORIN IORDACHE

1

Top autori în acest subiect

1-- echivalenti pentru bfs20...BF 599, BF 799, BFS 17, 2SC3015, 2SC33742-- echivalenti pentru bc848b...bc847b , bc846b , BCW 31..33, BCW 71..72, BCW 81aveti grija ca originalele sint smd-uri amindoua... :da

Link spre comentariu

stiu asta ca sunt smd .daca pun echivalente respect indicatia pinilor doar. dar ce ziceti voi sunt defecti tranzistorii ca unii zic ca asa indica la tranzistori intre c-e .eu stiam ca nu trebuie nimik si masor la altii si intradevar nu indica nimik. :nebunrau:

Link spre comentariu

la carte se spune asa...la un tranzistor bipolar , cu siliciu , fara dioda c-e interna , de jf sau medie frecventa , npn sau pnp , impedantele colector-emitor masurate cu un aparat de masura in ambele sensuri SINT IDEAL INFINIT ...!in realitate , nu se intimpla asa , evident...! oricum , pe scala de 20 megohmi , multimetru digital , tinut aparatul minim 10 secunde , trebuie sa va indice depasire....adica peste 20megohmi...!daca spuneti ca aveti doar 1,05 megohmi si aparatul dvs de masura masoara corect, atunci tranzistoarele dvs sint varza si trebuie inlocuite... :da

Link spre comentariu

impedanta c-e NU SE MASOARA PE DOMENIUL DIODE al multimetrului digital , ci pe scala de rezistente , pe domeniul maxim pe care-l aveti ...! pe domeniul diode se masoara doar jonctiunile b-e , respectiv b-c...!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări