Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

indicatorul de clipping din TDA7293

maxente

Postări Recomandate

Am facut si eu 2 montaje cu TDA7293 si vreau sa leg niste leduri la pinii de clipping ale integratelor (pinul 5 la fiecare integrat) in datasheet-ul lor nu explica nimic cum s-ar putea lega un led la pinii aiaEu m-am gandit sa pun o rezistenta cu un led inseriata catre bara de + dar nu sunt sigur si nu vreau sa fac vreo minune sa le pirlesc.Am auzit ca e bine sa ai un clipping detector la amplificatoare mai ales daca tii mult la difuzoarele de inalte :da Daca ma poate ajuta cineva apreciez mult

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• maxente

4

• remus68

1

• Den

1

Top autori în acest subiect

ok mersi mult m-am lamurit cu pagina aia in limba rusa si mai ales am gasit acolo si cablajul pentru montajul cu ne555 si scuza-ma ca nu am scris clipping in subiect ca eu sunt mai nou pe forum

Link spre comentariu

da dar e mai eficienta cu timer-ul ala cu 555 in sensul ca citeste ciocurile cele mai inalte si de scurta durata pe care cea cu un tranzistor e le ''prinde'' mai greu si e mai nasol pentru ca ochiul uman nu are timp sa le vadaasta din ce am citit eu pe site-ul rus binenteles am folosit google translate ca altfel sunt praf la limba rusa :rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări