maxente Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Am facut si eu 2 montaje cu TDA7293 si vreau sa leg niste leduri la pinii de clipping ale integratelor (pinul 5 la fiecare integrat) in datasheet-ul lor nu explica nimic cum s-ar putea lega un led la pinii aiaEu m-am gandit sa pun o rezistenta cu un led inseriata catre bara de + dar nu sunt sigur si nu vreau sa fac vreo minune sa le pirlesc.Am auzit ca e bine sa ai un clipping detector la amplificatoare mai ales daca tii mult la difuzoarele de inalte Daca ma poate ajuta cineva apreciez mult Link spre comentariu
maxente Postat Septembrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Nu ma poate ajuta si pe mine cineva? Link spre comentariu
Den Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Pai daca ai scrie si tu in titlu subiectului despre ce e vorba.Poate mai vor si altii sa afle pe viitor cum sta treaba.Sper ca stati bine cu rusa TDA 7293V CLIPPING: http://www.electroclub.info/invest/tda7 ... tector.htm Link spre comentariu
maxente Postat Septembrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2010 ok mersi mult m-am lamurit cu pagina aia in limba rusa si mai ales am gasit acolo si cablajul pentru montajul cu ne555 si scuza-ma ca nu am scris clipping in subiect ca eu sunt mai nou pe forum Link spre comentariu
remus68 Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Este suficient daca realizezi schema cu un singur tranzistor - e mai simpla decit varianta cu E555. Link spre comentariu
maxente Postat Septembrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2010 da dar e mai eficienta cu timer-ul ala cu 555 in sensul ca citeste ciocurile cele mai inalte si de scurta durata pe care cea cu un tranzistor e le ''prinde'' mai greu si e mai nasol pentru ca ochiul uman nu are timp sa le vadaasta din ce am citit eu pe site-ul rus binenteles am folosit google translate ca altfel sunt praf la limba rusa Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum