radu8982 Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 As vrea sa stiu si unde as fi putut sa repar statia (mia facuto praf un electronist ) avea un etaj final ars si intra protectia si sa stingea Link spre comentariu
radu8982 Postat Septembrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2010 As dori o schema Link spre comentariu
remus68 Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Ce finali are acest amplificator? Editeaza-ti mesajele, nu mai posta la foc automat! Link spre comentariu
radu8982 Postat Septembrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2010 IRFP240/IRFP9240 Link spre comentariu
remus68 Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Ce nu functioneaza acum in acest amplificator? Link spre comentariu
radu8982 Postat Septembrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Statia are doua canale a cate 400w si unu din ele am inteles ca nu mergea la momentu de fata "meseriasul" incearca sa o faca sa mearga pe un canal , nu stiu sa iti spun exact ce mai stiu despre amp e ca are o parte de procesare digitala a sunetului si una de amplificare(sar putea ca cele doua canale sa fi fost facute sa mearga in bridge) Link spre comentariu
remus68 Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 la momentu de fata "meseriasul" incearca sa o faca sa mearga pe un canalLasa-l sa o repare. Ar fi bine sa aduca in stare de functionare ambele canale. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 As vrea sa stiu si unde as fi putut sa repar statia (mia facuto praf un electronist ) avea un etaj final ars si intra protectia si sa stingea totusi din poza reies niste nereguli.. de cum am vazut-o am si remarcat mufa de la cordonul de alimenntare de la priza de 220V emontata pe interior, de acolo se vede ca sunt interventii neavizate asupra amplificatorului.. trebuia sa pui si poze cu interiorul , poate si acolo exista greseli majore Link spre comentariu
catalinux2004 Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Este insuficienta poza pe care ai postat-o ca sa primesti vreu ajutor...pune poze clare cu interiorul si daca se poate sa ne spui mai exact daca stii ce anume i-a facut nenea electronistul de nu mai merge. A facut vreun scurt...se vede ceva ars, e.t.c. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum