Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine imi poate oferi informati despre un pegasus 118

radu8982

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radu8982

4

• remus68

3

• catalinux2004

1

• wally_gatter

1

Top autori în acest subiect

Statia are doua canale a cate 400w si unu din ele am inteles ca nu mergea la momentu de fata "meseriasul" incearca sa o faca sa mearga pe un canal , nu stiu sa iti spun exact ce mai stiu despre amp e ca are o parte de procesare digitala a sunetului si una de amplificare(sar putea ca cele doua canale sa fi fost facute sa mearga in bridge)

Link spre comentariu

As vrea sa stiu si unde as fi putut sa repar statia (mia facuto praf un electronist :sparge: ) avea un etaj final ars si intra protectia si sa stingea

totusi din poza reies niste nereguli.. de cum am vazut-o am si remarcat mufa de la cordonul de alimenntare de la priza de 220V emontata pe interior, de acolo se vede ca sunt interventii neavizate asupra amplificatorului.. trebuia sa pui si poze cu interiorul , poate si acolo exista greseli majore :sparge:
Link spre comentariu

Este insuficienta poza pe care ai postat-o ca sa primesti vreu ajutor...pune poze clare cu interiorul si daca se poate sa ne spui mai exact daca stii ce anume i-a facut nenea electronistul de nu mai merge. A facut vreun scurt...se vede ceva ars, e.t.c.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări