fgbogdan Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 detin de 3 ani o automatizare ieftina DUCATI - 818. Este realizata de firma ALLDUCKS ... http://www.allducks.it Problema care o am acum este ca la temperaturi mici sau umezeala - nu mai functioneaza partea de comanda prin radiofrecventa. Nu imi dau seama daca e de la temperatura sau umezeala - dar e posibil sa fie de la umezeala. De exemplu - dimineata cand e frig si roua - nu functioneaza - seara - cand a fost cald - functioneaza. Ideea e ca parca scade distanta de comanda - cu cat e mai frig cu atat trebuie sa vii mai aproape de unitatea centrala - pana cand nu mai merge deloc. Asta vara mergea de la coltul stazii - apoi din ce in ce mai aproape pana cand nu a mai mers deloc. Am incercat lipiturile reci de pe placa de baza CTR 41 http://cgi.ebay.fr/CARTE-ELECTRONIQUE-DUCATI-CTR-41-CTR41-NEUVE-/170512423894 - dar vad ca nu am nici un efect. Exista un modul plantat vertical pe placa de baza - care este realizat cu smd - si acolo nu prea am ce sa ma bag. Telecomenzile functioneaza - le-am pus baterii noi. de la comadna manuala "Step-by-step" se poate comanda si functioneaza deasemenea. Ce pot sa fac ca sa il repar ? nici nu stiu de unde sa icnep si daca are rost sa caut. Preturile pentru partea electronica ajung pe la 100E asa ca intre timp - mi-am luat un NICE - wingo 2024 kit - pe care o sa il montez ca vine frigul si e nasol daca m-am invatat cu automatizarea. Link spre comentariu
victor_cj Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Va salut! Automatizarea este destinata pentru un mediu cu Temperatura:+5...+70 grade C si umiditatea pana la 80% necondensata iar gradul de potectie al carcasei este IP54 recomandata pentru montaj in spatii cu mediu controlat nu in EXTERIOR. Rezolvati problema aceasta... Link spre comentariu
fgbogdan Postat Septembrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2010 multumesc, inteleg - pai ... si 3 ani cum a functionat ?sau poate de aceea nu mai funtioneaza acum ...pacat ... si-a facut treaba cu cinste. Link spre comentariu
victor_cj Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 multumesc, inteleg - pai ... si 3 ani cum a functionat ?sau poate de aceea nu mai funtioneaza acum ...pacat ... si-a facut treaba cu cinste.Caldura degajata de componente si etansarea buna pentru IP54 au compensat putin mediul inpropriu, daca era acoperita placa electronica cu lac sau silicon era perfect. Puteti s-o curatati foarte bine cu alcool tehnic sa refaceti lipiturile compromise, dar nu le supraincalziti(recomand 240- 270gradeC si 0,8-2secunde timp mentinere) si sa-i faceti o acoperire totala cu lac ce se utilizeaza pt bobinaje transformatore...iar la carcasa si presetupe creati o garnitura cu putin silicon pt etansari de exterior -30gradeC. Succes! Link spre comentariu
fgbogdan Postat Septembrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2010 mersi mult. O sa o dau jos si incerc sa o refac dupa ce pun Wingo. Macar sa o pastrez de backup. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum