Vizitator Alexandrovici Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Salut!Am o pereche de boxe rusesti carora li s-au ars difuzoarele si as dori sa le inlocuiesc cu altele noi insa nu le cunosc specificatiile.As ramane profund recunoscator daca as primi ceva ajutor legat de unde pot achizitiona aceste 2 difuzoare si ce model ar trebui.Multumesc anticipat si dau o bere dupa...! Link spre comentariu
Vizitator Alexandrovici Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Etichete pe dif si pe incinta. Link spre comentariu
marianjoita Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 am niste difuzoare fabricate in fosta RFG, 15W 4ohmi. au diametrul de 20 cm. daca te intereseaza da-mi mp. Link spre comentariu
Vizitator Alexandrovici Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Diametrul gaurii este de 180mm daca crezi ca incap si se potrivesc specificatiilor incintei vorbim. Link spre comentariu
marianjoita Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 masoara diametrul dif-ului si spune-mi cat are Link spre comentariu
Vizitator Alexandrovici Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 diametrul difului e de 200mm iar gaura in care intra e de 180mm. Link spre comentariu
marianjoita Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 difurile pe care le am eu au 19 cm din margine in margine Link spre comentariu
Vizitator Alexandrovici Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Pune o poza pls! Link spre comentariu
Vizitator Alexandrovici Postat Septembrie 25, 2010 Partajează Postat Septembrie 25, 2010 Chiar nu ma poate ajuta nimeni? :( macar un link ceva...:( [ se pare ca nu prea va place berea ] Link spre comentariu
marianjoita Postat Septembrie 25, 2010 Partajează Postat Septembrie 25, 2010 poza nu are multa relevanta. spune-mi mai bine codul boxelor ca sa le caut caracteristicile pe net Link spre comentariu
TITI Postat Septembrie 25, 2010 Partajează Postat Septembrie 25, 2010 Buna seara daca nu ma insel alea sunt niste difuzoare de banda larga si incintele sunt de la deck-urile Majak, se auzeau destul de bine din cate stiam eu. Link spre comentariu
Vizitator Alexandrovici Postat Septembrie 25, 2010 Partajează Postat Septembrie 25, 2010 Am pus poze cu toate informatiile ce se puteau citi de pe ele, chiar si dimensiunile incintei...iainte sa isi dea sfasitul obstesc se auzeau destul de ok in camera, afara fiind chiar mai bune. Link spre comentariu
Vizitator Alexandrovici Postat Septembrie 25, 2010 Partajează Postat Septembrie 25, 2010 S-au macar dupa volumul incintei daca ati putea sa recomandati un model de difuzor...( 16 litri ) Link spre comentariu
Vizitator Alexandrovici Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Chiar nu stie nimeni ce model de difuzor ar merge pe o astfel de incinta??? :| Link spre comentariu
mila Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Incearca cu astea...MONACOR SP-205/8 ...cel putin dimensional(fizic)se potrivesc in incintele rusesti.In fine vad acum ca boxele rusesti sunt pe 4ohm.! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum