andrei florin Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 buna . cine stie daca am alimentat invers aparatul ce sa ars ca nu mai functioneaza. diode , rezistente bune am verificat. apas pe buton apare ceva pe display si dispare si tot asa. bateria este buna. :cry: am gasit un tranzistor smd ars q1 scrie pe el 2a3 . are cineva o schema sau daca il duc la baieti cu telefoane il pot repara ca trebuie statie de aer cald la el.ms Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Daca ai vfrificat toate componentele si sunt bune ,sigur sa dus (ars)circuitul integrat ICL 7106 daca pe circuitul imprimat este montat un circuit integrat in capsula 40 pini il poti inlocui ,iar daca ii sub forma unei insulite de culoare maronii sau negre ,si in jurul ei sunt dispusi 44 de mici insulite din cupru sar putea taia circuitul imprimat din jur dar la noi nu se gaseste CI in capsula 44 de pini.se pot recupera rezistentele de precizie etc. Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Am o schema pentru DT 9502 daca iti poate fi de folos.Daca ai nevoie de schema contacteazama la e-mail:[email protected]. Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Am facut conversia schemei din BMP in PDFsi o postez pe acest site: Link spre comentariu
andrei florin Postat Septembrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2010 aparatul meu e dt9205 nu 9502. tranzistorul q1 are una din jonctiuni de 35 ohmi in ambele parti b-c parca.din schema se vede daca am inversat polaritatea la alimentare am alimentat circuitul 4011 invers si sa ars sigur. nu are nici o protectie aparatul la asa ceva. cu alte cuvinte e un stift. :cry: Link spre comentariu
Spitfire Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Nu este nicidecum un stift, la banii lui e prea bun... http://www.filedropper.com/dt9205a Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum