Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Statie de lipit ZD-937

Vizitator ryk77at

Postări Recomandate

Vizitator ryk77at

Am primit o statie de lipit ZD-937, defect ciocanul de lipit, dar am constatat ca s-a umblat si pe placa electronica, nu afiseaza temperatura de lucru. Are un conductor cu unul din capete in aer si nu stiu unde sa-l lipesc. Daca are cineva o astfel de statie va rog trimiteti-mi o poza cu placa electronica, ideal ar fi schema electronica, am cautat-o pe net, dar nu am gasit nimic.Mai jos atasez si o poza cu placa electronica (se vede conductorul cu unul din capete in aer, celalalt capat este la GND)

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Vizitator stal

Am primit o statie de lipit ZD-937, defect ciocanul de lipit, dar am constatat ca s-a umblat si pe placa electronica, nu afiseaza temperatura de lucru. Are un conductor cu unul din capete in aer si nu stiu unde sa-l lipesc. Daca are cineva o astfel de statie va rog trimiteti-mi o poza cu placa electronica, ideal ar fi schema electronica, am cautat-o pe net, dar nu am gasit nimic.

Mai jos atasez si o poza cu placa electronica (se vede conductorul cu unul din capete in aer, celalalt capat este la GND)

am sa incerc sa te ajut eu,mai am doua buc.

n-as vrea sa te dezamagesc dar chiar daca letconul sau termocupla lipsesc ,lcd-ul ar trebui sa-ti afiseze temp setata si err pt lipsa letcon in mufa

Diferenta intre ce ai tu si ce am eu e ca in loc de integratul sub rasina la tine,la mine exista clasicul..

firul ala in varianta mea nu exista si probabil se dorea o modificare !

(y.m. [email protected])

THE SCHEMATIC... :nas:

http://www2.westfalia.net/shops/tools/s ... g_iron.htm

IN JOSUL PAGINII MANUAL +SCHEMA

Link spre comentariu
Vizitator stal

ar fi o intrebare :

pt ca am mai multe modele de aceeasi statie (unele au butonul de power pe spatele carcasei ) si in manual nu spune :

ce reprezinta semnul asta?

Statia asta stie auto-power off?

Posted Image

Link spre comentariu
Vizitator ryk77at

Multumesc mult pentru toate informatiile, dar am renuntat deoarece s-a umblat grosolan in ea, cred ca are CI (cel din rasina) defect. Nu cred ca merita sa mai pierd timpul cu ea. Inca odata mii de multumiri.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări