Vizitator Vasile Postat Septembrie 19, 2005 Partajează Postat Septembrie 19, 2005 Amplif 4 canale Link spre comentariu
adi_0106 Postat Septembrie 19, 2005 Partajează Postat Septembrie 19, 2005 4 canale si 5 difuri :jy16: mai faci si un amplif nervos pt woofer si e gata 5.1-u` :crazy: :drac: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 19, 2005 Partajează Postat Septembrie 19, 2005 Cu amplif de woofer unu de asta http://www.hi-end.ro/discutii/viewtopic.php?t=7005 Spargi tot. In scheme sunt si filtrele Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 19, 2005 Partajează Postat Septembrie 19, 2005 uitati articolul complet Link spre comentariu
TITI Postat Septembrie 19, 2005 Partajează Postat Septembrie 19, 2005 Sustin in totalitate acest articol deoarece si io am avut un 5.1 si l-am desfacut finalii erau tda 2030 pe sateliti iar pe sub era mosfet.Sincer se auzea demential , tremura toata camera.Asa ca daca vrea cineva sa il faca eu zic ca e supe ok :lol: Link spre comentariu
andiy Postat Septembrie 20, 2005 Partajează Postat Septembrie 20, 2005 Sustin in totalitate acest articol deoarece si io am avut un 5.1 si l-am desfacut finalii erau tda 2030 pe sateliti iar pe sub era mosfet.Sincer se auzea demential , tremura toata camera.Asa ca daca vrea cineva sa il faca eu zic ca e supe ok :lol:Merg combinatiile astea de TDA, LM si mosfet-uri? Cum fac cu alimentarea? Link spre comentariu
ICEMAN Postat Septembrie 20, 2005 Partajează Postat Septembrie 20, 2005 interesant ar fi sa se desfaca puntea de pe canalul din spate si sa se faca 2 canale pe spate ;) sa se sesizeze si in spate efectul de stereofonie mai ales ca in ziua de astazi majoritatea placilor audio dau 2 canale pt spate nu doar 1 :lol:pt alimentare exista mai multe solutii:-fie folosesti transformatoare separate-fie unu singur(de putere mai mare bineinteles, adik puterea totala necesara) cu mai multe infasurari pt fiecare alimentare-fie tot un singur transformator cu o infasurare duble si prize pt fiecare tensiune de alimentare in partedeci solutii exista acum sa o alegi pe cea care iti convine infunctie de schema folosita si pretul la care ajungi eu inclin pt cea de mijloc cu un traf cu mai ,ulte infasurari :wink: Link spre comentariu
TITI Postat Septembrie 20, 2005 Partajează Postat Septembrie 20, 2005 parca asa era si la mine un trafo cu mai multe infas Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum