Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

4

Vizitator Vasile

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• TITI

2

• andiy

1

• adi_0106

1

• ICEMAN

1

Top autori în acest subiect

Sustin in totalitate acest articol deoarece si io am avut un 5.1 si l-am desfacut finalii erau tda 2030 pe sateliti iar pe sub era mosfet.Sincer se auzea demential , tremura toata camera.Asa ca daca vrea cineva sa il faca eu zic ca e supe ok :lol:

Link spre comentariu

Sustin in totalitate acest articol deoarece si io am avut un 5.1 si l-am desfacut finalii erau tda 2030 pe sateliti iar pe sub era mosfet.Sincer se auzea demential , tremura toata camera.Asa ca daca vrea cineva sa il faca eu zic ca e supe ok :lol:

Merg combinatiile astea de TDA, LM si mosfet-uri? Cum fac cu alimentarea?
Link spre comentariu

interesant ar fi sa se desfaca puntea de pe canalul din spate si sa se faca 2 canale pe spate ;) sa se sesizeze si in spate efectul de stereofonie mai ales ca in ziua de astazi majoritatea placilor audio dau 2 canale pt spate nu doar 1 :lol:pt alimentare exista mai multe solutii:-fie folosesti transformatoare separate-fie unu singur(de putere mai mare bineinteles, adik puterea totala necesara) cu mai multe infasurari pt fiecare alimentare-fie tot un singur transformator cu o infasurare duble si prize pt fiecare tensiune de alimentare in partedeci solutii exista :d acum sa o alegi pe cea care iti convine infunctie de schema folosita si pretul la care ajungi eu inclin pt cea de mijloc cu un traf cu mai ,ulte infasurari :wink:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări