Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

am nevoie de niste condesatori

Vizitator mihaidorin1983

Postări Recomandate

Vizitator mihaidorin1983

buna ziua la toata lumea... sunt nou pe aici si de asemenea incepator in ale electronicii... am nevoie de niste condesatori pt un amplificator... mai exact doresc sa modific putin amplificatorul dintr`un sistem 2.1 altec lansing MX5021pe scurt as avea nevoie de 2 buc. de 10.000uF de 56V, 2 buc. de 3300uF de 50V si 2 buc. de 1000uF la 50V ... as prefera sa fie de calitate, de la producatori consacrati precum Elna, Panasonic, Rubycon, etc. oricum cei care pot sa ma ajute si sunt sunt profesionisti, nu ca mine un incepator, stiu despre ce vorbesc... va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mircea888

1

Top autori în acest subiect

Daca vrei ca userii de pe forum sa-ti faca personal vreo oferta spre vanzare atunci da un anunt la cumparari.

Altfel incearca sa te duci prin magazine sa vezi ce gasesti, nu cred ca vei gasi 10mF/56V ci vei gasi la 63V. In schimb trebuie sa ai grija ca multi dintre condensatorii electrolitici din magazine sunt prosti (au pierderi mari si se incing).

Daca vrei sa cumperi componente originale de la marii producatori vei descoperi ca sunt destul de scumpe:

http://www.tme.eu/html/RO/condensatoare ... pelny.html

Eu personal as cumpara ceva second hand.

Link spre comentariu
Vizitator mihaidorin1983

va multumesc ff frumos de ajutor... legat de faptul sa merg prin magazine de specialitate aici in oradea... da am fost insa sincer m`am consultat si cu anumite pagini pe net si cred ca mai mult renteaza sa ma orientez de pe net sau... asa cum ati zis voi sa incerc ceva second si de calitate... e ok si daca tensiunea e mai mare de 50V... nu are nimic... am sa vad cum ma orientez... multumesc frumos inca o data

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări