Vizitator aldicom3 Postat Septembrie 18, 2010 Partajează Postat Septembrie 18, 2010 am o statie CRT SUPERSTAR 77-114 la reparat.la distanta mica de oricare alta statie cb receptioneaza slab si distorsionat,aproape ca nu intelegi nimic.la distanta mare 1-2 sau mai mare km functioneaza perfect.la inceput a functionat perfect cu aceeasi antena ml-145.stiti cumva ce este defect in ea?va multumesc anticipat. Link spre comentariu
Rx-Tx Postat Septembrie 18, 2010 Partajează Postat Septembrie 18, 2010 pai..din ce spui tu esti mester, ar trebui sa stii ca exista AGC Link spre comentariu
yo9hrb Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Pe intrarea de antena ar trebui sa existe doua diode antiparalel, care sa limiteze semnalele prea puternice. Verifica sa nu fie troznite. Link spre comentariu
yo8rqp Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Cred ca din etajul AGC deriva toate problemele.Verifica conform schemei si ai sa-i dai de capat.Succes! Link spre comentariu
cosmin_cosmin_1 Postat Aprilie 16, 2011 Partajează Postat Aprilie 16, 2011 are cineva schema pentru statia asta? si mie mi-ar trebui Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 17, 2011 Partajează Postat Aprilie 17, 2011 Chiar este firesc sa fie asa , nivelul mare de RF ( dat fiind distanta mica intre aparate ) satureaza etajele de intrare . Daca AGC-ul ar functiona bine sau ar avea o gama dinamica mai mare , nu ai avea probleme....... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum