Vizitator electronistul Postat Septembrie 18, 2010 Partajează Postat Septembrie 18, 2010 Salut. Am facut acest ceas : http://sklep.avt.pl/p/pl/2257/zegar+cyf ... ntazu.html Functioneaza, dar cind vreau sa reglez orele, se blocheaza. Pot regla minutele ora alarmei fara probleme. Am fisierul (avt5002.bas) original dar si fisiereul cu extensia "bin". Am incercat sa dascarc de pe site-ul "MCS Electronics" programul "Bascom 8051" , am compilat fisierul (avt5002.bas) dar rezultatul este acelasi. Se blocheaza cind vreau sa reglez orele. Ma poate ajuta cineva ? Multumesc anticipat. Link spre comentariu
nico_2010 Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 salut!in subrutina de setare a orelor inlocuieste "wait 255" cu "waitms 255", deoarece in primul caz esti nevoit sa astepti 255 de secunde, iar in al doilea caz 255 milisecunde.sper sa-ti foloseasca Link spre comentariu
Vizitator electronistul Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 salut!in subrutina de setare a orelor inlocuieste "wait 255" cu "waitms 255", deoarece in primul caz esti nevoit sa astepti 255 de secunde, iar in al doilea caz 255 milisecunde.sper sa-ti foloseascaDa asa este !. Am gasit raspunsul pe un forum polonez. Am facut modificarea si ceasul functioneaza perfect.Iti multumesc pentru bunavointa de a ma ajuta Paul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum