albasete Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 M-am uitat eu prin radioul acela sa vad ce tuburi mai are, dar nu se mai cunoaste inscriptionarea pe unele. Sa am putin timp si ma ocup de ele. Apropo, are si "ochi magic", poate cineva ma invata cum sa-l folosesc ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 M-am uitat eu prin radioul acela sa vad ce tuburi mai are, dar nu se mai cunoaste inscriptionarea pe unele. Sa am putin timp si ma ocup de ele. Apropo, are si "ochi magic", poate cineva ma invata cum sa-l folosesc ! Uite aici cateva aplicatii cu tuburi indicatoare de acord (ochi magic) pe post de Vu-metru Link spre comentariu
albasete Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 Multumesc, dar ideea este ca el sa fie folosit pe post de indicator de acord, ca la decodoarele stereo: se aprinde la maxim cand ai auditia perfecta. Am citit si acel topic, insa nu am tensiune de +250V. Si daca a-r fi sa lucrez cu tensiuni mari, atunci optima este constructia unui amplif. stereo cu tuburi de 2x15-20w.(Problema la procurarea traf-urilor de iesire.) Merg putin prea departe din prima, fara sa stiu prea multe despre tuburi, nu-i asa? Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 Multumesc, dar ideea este ca el sa fie folosit pe post de indicator de acord, ca la decodoarele stereo, se aprinde la maxim cand ai auditia perfecta. Am citit si acel topic. e frumos si vu-metru: G-27A0he_jg E frumos si radio (o aplicatie atipica pt acest tub):C3ju8c4R8uw Cand ai reactia maxima se deschide cam 1/4 din sectorul luminos Link spre comentariu
albasete Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 Acelea sunt o parte din realizarile tale cu tuburi ? Atunci esti maestrul montajelor cu tuburi electronice. Mi-a placut ! Frumos, felicitari ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 Acelea sunt o parte din realizarile tale cu tuburi ? Atunci esti maestrul montajelor cu tuburi electronice. Mi-a placut ! Frumos, felicitari ! Da, sunt putin mai vechi;Ampliful acum arata asa:2Wc4SXfEdWw fara ochi magic dar in varianta stereo si Push-Pull Am pus accentul mai mult pe fidelitate si accesibilitate avand 4 intrari independente reglaje inalte/joase, balans etc (inspiratie de la Yarland)Si inca un amplif cu VU-metru cu ochi magic, un SE cu El 84 tot in varianta stereo 2x 6Ws56-xej2wR4 Link spre comentariu
albasete Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 Frumos ! Exceptional ! Intr-adevar, sunetul este remarcabil, insa conteaza mult si incintele acustice. :daAmplif-ul din carcasa de DVD este pentru workatubes sau.... Asta vroiam sa-ti arat mai devreme, dar nu am apucat, ai raspuns prea repede. Bravo ! Esti tare, ce sa zic, m-ai lasat fara cuvinte ! Link spre comentariu
albasete Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 Aici m-am uitat:http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=205&t=90823 Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 Frumos ! Exceptional ! Intr-adevar, sunetul este remarcabil, insa conteaza mult si incintele acustice. :daAmplif-ul din carcasa de DVD este pentru workatubes sau.... Asta vroiam sa-ti arat mai devreme, dar nu am apucat, ai raspuns prea repede. Bravo ! Esti tare, ce sa zic, m-ai lasat fara cuvinte !workatubes este tot cristian, numai ca l-am creiat pentru baiatul meu si care nu prea are timp de tuburi Link spre comentariu
albasete Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 M-am gandit eu....videoclipuri identice de la utilizatori diferiti....nu prea se poate. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 M-am gandit eu....videoclipuri identice de la utilizatori diferiti....nu prea se poate.Contul pe youtube este al meu, daca il urmaresti o sa gasesti mult mai multe chestii interesante cu tuburi.Cat despre workatubes o sa-l vedem la lucru in curand Link spre comentariu
albasete Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 Am sa mai caut pe youtube, sa vad si celelalte realizari ale tale. Tot cautand pe forum, am gasit schema aceasta (o parere, idee ceva ): Link spre comentariu
albasete Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Cum am spus, am fost la tara, dar surpriza, tubul din blocul UUS din radioul vintage nu este EL 95, ci ECC 85 sau ECC 83, nu se mai vede ultima cifra. Deci.... ramane sa continui experimentul. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Cum am spus, am fost la tara, dar surpriza, tubul din blocul UUS din radioul vintage nu este EL 95, ci ECC 85 sau ECC 83, nu se mai vede ultima cifra. Deci.... ramane sa continui experimentul.Este un ECC85, EL95 este finala audio... Link spre comentariu
albasete Postat Septembrie 28, 2011 Partajează Postat Septembrie 28, 2011 Despre acest radio este vorba, cu diferenta ca al meu are si corectie de ton, inalte si joase, potentiometrii sunt in lateralele claviaturii, stanga si dreapata : Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum