Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Drivere de bass la 12'' disponibile pe piata

DorinD

Postări Recomandate

N-am dat la publicitate anuntul deoarece inca nu sint foarte hotarat asupra achizitiei. Depinde mai mult de ce modele si la ce preturi le gasesc. I-as ruga mai ales pe cei care au cumparat asa ceva si au impresii bune/rele asuprea anumitor modele/furnizori. Intentionez sa folosesc driverul intr-un sub TL al carui tub l-am procurat deja dar inca mai am retineri sa-l folosesc. Alternativa ar fi un driver HP-15W in incinta TL dintr-o coala OSB. Driverul de 12'' ideal ar trebui sa aiba Fs intre 25-30Hz, Vas intre 100-250 litri si sa nu fie foarte scump. Personal am gasit dintre cele auto (pe 4 ohm ) un model de la JBL si doua de la QSL. Ce nu prea imi place la ele e ca sint "cu figuri". As prefera cu membrane chioare din carton, suround din panza si carcasa din tabla. Dar cu motor bun. Va rog, astept opinii si informatii de unde se pot achizitiona!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• DorinD

5

• Mircea Bartic

1

Top autori în acest subiect

DorinD, vor veni in curand ceva modele PRO de la QSL, poate gasim printre ele ceva care sa ti se potriveasca, oricum nici modelul de Visaton de la vasile nu ar fi o alegere proasta :wink:

Link spre comentariu

@VasileMultumesc Vasile! F. interesant, poti sa-mi dai pretul si daca e disponibil?@NexusNexus, am vazut ca QSL are modele misto (parca retin 12 P10 ca interesant, poate doar Fs-ul cam mare). Dar as prefera ceva disponibil si eventual "pipaibil" imediat, fara comanda, obligatii pt. avans, etc. Ceva gen "vazut, placut!".

Link spre comentariu

Vasile,

Spune-mi te rog daca W 300 S 8 OHM are carcasa din tabla sau e turnata ca n-am gasit referire la asta nicaieri. Merci.

P.S.Inca ceva: dar despre W 300 8 OHM ce spui (http://www.visaton.com/english/artikel/ ... _1_19.html) ca dupa mine pare mai potrivit pt. ce am eu nevoie? Este disponibil pe loc sau cu comanda? Eventual un pret.

Dar TIW 300 8 OHM? (http://www.visaton.com/english/artikel/art_840_1_1.html)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări