Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

as dori cateva sfaturi

Vizitator gontza

Postări Recomandate

• Răspunsuri 39
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionescu liviu

4

• bographics

3

• dragon82

2

• Optiplex

2

Vizitator nimrod00

Eu m-am hotarat sa combin logitech z2300; dau delete la sateliti, ii vand sau ii pastrez ca mobila si sa pun doua boxe SAL 3600S pe post de sateliti.Ma duce undeva la 750-780 ron.

Link spre comentariu

dar sistemele akai sunt bune de ceva?

Fa cum iti spun...lasa toata vrajeala unora cu care e cel mai bun sistem...oricum sunt ordinare toate in primul rand datorita carcaselor din plastic si a diametrelor foarte mici ale difufoarelor,difuzoare pt PC,si cauta sa vezi cu ochii tai un sistem cu receiver Akai,si cauta sa le compari auditiv cu un sistem gen PC,indiferent ca e Genius sau altul.Sistemele sunt in general pt gameing si atat!!!Nu cauta calitate audio in ele oricata reclama li se face.O muzica se asculta pe difuri generoase unde exista si un amplificator/receiver(cu radio daca vrei).Fa cum iti spun:AKAI,indiferent care model,chiar daca dai un ban in plus.Avantajele sunt evidente.
Link spre comentariu

Ce se gaseste intr-un amplituner akai din ziua de azi se gaseste si in microlab solo-7c... Iar solo-7c nu sunt din plastic si nici nu au difuzoare mici, au un tweeter de 1" si 2 difuzoare de 6", teecomanda, sunt aspectuoase... Asta asa, ca un sistem pe care il cumperi fara batai de cap, cu garantie, care suna acceptabil, cu telecomanda... Ca de-ar fi dupa mine as cauta ceva second hand, niste boxe radiotehnika S-30B, un amplificator sau o combina tot second mai veche, gasesti ceva care sa nu fie umblata prin ea, eventual una cu STK, si astea ies la un pret destul de mic, apoi caut un subwoofer activ si am si sunet bun, si bass destul. De fapt asa ceva am eu la calculator, pe langa 2 tesla de lemn si un mixer iar pe muzica flac suna foarte foarte bine, numai muzica flac sa ai si spatiu pe pc. :limb:

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

acest amplificator Onkyo A-9511 e acum spre vanzare in romania (iti zic pe pm unde, daca vrei), impecabil, cu telecomanda... pret 500 ron

http://hifi-leipzig.de/shop/product_info.php/info/p676_Onkyo-A-9511-Vollverstaerker-mit-Fernbedienung.html/XTCsid/cs9e7sgqr49v5roldil0os2qt1

aceste boxe Technics SB-CS65 sunt acum spre vanzare in romania (tot pe pm detalii), impecabile... pret 399 ron

Posted Image

termina cu prostiile si asculta sfaturile serioase... te alegi cu un sistem care joaca in picioare mizeriile alea de plastec...

2x100w in 4Ω, 2x80w in 8Ω. la restul dau foc in public, no offence.

pret total 899 ron!

PS microlaba aia e un sacaz useless de 15w pe canal

Link spre comentariu

Pai oricum ma voi apuca de niste boxe VTP serioase, cu difuzoare P-audio..... acele Microlab mi-ar fi bune pana atunci, mai ales ca sunt doar 400 RON! Dupa aia nu-i problema ca le folosesc ca boxe de PC.

Link spre comentariu

vei avea vtp-urile si pc-ul in aceiasi incapere la final?daca da, nu mai da bani pe alte boxe, fa ce-am facut eu in birou... eu am toate sursele de sunet legate la amplificator... dvd, tv, pc, minidisc, platan, mp3-ul portabil (cand vreau ceva de pe el)... iar la amplificator am legat setul complet de boxe... si-am incheiat balciul.avantajul la mine e ca eu am bagat din renovare, prin pardoseala si pereti toate matzele, de la audio la hdmi...

Link spre comentariu

Am 2 camere cu 2 calculatoare .... momentan am doar un subwoofer handmade si o combina cu mediile arse. Nu mai am rabdare pana imi fac incintele VTP, deci vreau sa-i arunc niste boxe cat de cat ok pe medii + inalte. La final voi pune acele boxe la computerul din dormitor, iar in sufragerie voi ramane cu VTP-urile + subwoofer, conectate la toate sursele de sunet cum spui tu.Deci o pereche de bookshelf-uri accesibile la pret nu mi-ar strica! Vreau doar sa stiu daca la 400 ron pot lua ceva nou mai de calitate decat Microlab Solo 6C, care sa aiba si amplificare!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări