Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

as dori cateva sfaturi

Vizitator gontza

Postări Recomandate

• Răspunsuri 39
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionescu liviu

4

• bographics

3

• dragon82

2

• Optiplex

2

Nu stiu de Altec Lansing MX 5021 dar nu cred ca are o calitate a sunetului mai buna ca microlaburile. Are sateliti de plastic si as fi curios ce diametru are difuzorul de la subwoofer dar nu gasesc, asa-s detaliile tehnice la sistemele astea audio "de consum". Nici nu stii ce cumperi. Nici ca putere ma indoiesc sa fie mai puternici ca microlaburile.

Link spre comentariu

Nici eu nu recomand Altec Lansing.Pur si simplu este prea scump pentru ce face.Difuzorul din subwoofer e de 16cm, si sistemul costa in jur de 750lei.Decat asta, mai bine un genius 5050,se aude bine, este ieftin (400lei), are 5.1 pentru filme, cred ca are cel mai bun raport pret/performanta de pe piata.Microlab Solo7c se aud fain, dar nu sunt o alegere buna daca iti place bassul tare.Dupa gusturile mele, ar trebui un subwoofer langa ele.Asculta mai multe sisteme inainte sa cumperi ceva.

Link spre comentariu

Baga, de unde stii ca e prost Altecul?Eu l-am avut cativa ani.E in doua variante, ca sa zic asa, cu tw de titan si cu tw de mylar parca.Erau diferente intre ele.Iar diferenta fata de Genius e maaare.Crezi ca degeaba e ieftin Genius?Daca avea dif de 30 cm era mai bun?Sant boxe cu dif de 16 cm si costa mii.Oricum , nu mai poate fi cumparat.Cel putin. eu nu l-am mai gasit de vanzare.Ochiometric, aceste Microlab promit.Or fi bune.Incearca-le.

Link spre comentariu

Dupa cum vezi are sateliti de plastic si cu un singur difuzor. Deci medii si inalte proaste. Dar in schimb, vei avea probabil bass.Depinde si de tine de cat de sensibil esti la calitatea sunetului. Dar din niste sateliti de plastic si mai ales unii cu un singur difuzor numai calitate nu o sa fie...

Link spre comentariu
Vizitator gontza

cred ca o sa imi iau un SISTEM 5.0 RADIO AM/FM INTERVISION un prieten are un model mai vechi si se aud super bine il are de 2 ani si nu are nimic pana acum si a ascultat la el aproape tot timpul tare

Link spre comentariu

Sistemele audio nu scot wati ci ii consuma si produc decibeli. Specificatiile tehnice la sistemele de genul acesta sunt fix apa de ploaie. Sa cumperi un produs din categoria asta ca "scoate" multi wati e cea mai mare prostie.Eu mi-as lua microlab solo 7c.

Si eu votez pentru Microlab
Lumea iti recomanda Microlab ...tu intrebi de unde!?(GOAGAL) si tu in schimb umbli dupa goange....INTERVISION!!!?(are si radio? :rade: :dans: :freaza: :sparge: )Am impresia ca vorbim in VID!
Link spre comentariu

eu zic sa mergi pe microlab solo7c.au amplif incorporat si se aud bine(le-am ascultat intr-o sala de curs fara pedele sau alte materiale "fonoabsorbante"si aveau si bas.fac fata cu brio in camera si poti ajusta nivelul basilor si inaltelor cum doresti.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări