Vizitator gontza Postat Septembrie 18, 2010 Partajează Postat Septembrie 18, 2010 salut as vrea sa imi iau si eu toto tacamul de boxe si un amplificator adica woofer inalte si medii si un amplificator . Mentionez ca vreau pt camera dar sa se auda si frumos si putin tare . Ce sfaturi imi dati ? PS. Bugetul pana in 800 de ronPSS. Ar fi mai bine sa fac amplificatorul sau sa il cumpar? Link spre comentariu
Optiplex Postat Septembrie 18, 2010 Partajează Postat Septembrie 18, 2010 poi , bugetul e cam mic , depinde de nivelul de pricepere pe care il ai dar recomand sa iti cumperi . cat despre boxe , vrei sa le faci sau sa le cumperi ? Link spre comentariu
nimeni_altci Postat Septembrie 18, 2010 Partajează Postat Septembrie 18, 2010 Daca nu vrei sa te complici, de ce nu iti iei un genius 5050? Se aud destul de bine.Sunt bune daca stai la casa si oricum nu o sa le folosesti la maxim daca stai la bloc.Sistemul aduce niste imbunatatiri faca de predecesorul, in sensul ca poti sa dai la maxim fara sa distorsioneze.Si te costa numai 420 ron.Daca vrei sa le faci tu, home-made,o sa fie mai complicat.Sunt o gramada de maruntisuri pe care nu le iei in calcul cand te apuci. Link spre comentariu
Vizitator gontza Postat Septembrie 18, 2010 Partajează Postat Septembrie 18, 2010 Boxele nu stiu cum se fac as dori mai mult sa le cumpar . Bugetul nu este fix . As dori cateva sfaturi despre amplificator Link spre comentariu
dragon82 Postat Septembrie 18, 2010 Partajează Postat Septembrie 18, 2010 Incearca sistemele complete AKAI...Eu zic ca merita la un buget redus...Parerea mea! Link spre comentariu
Optiplex Postat Septembrie 18, 2010 Partajează Postat Septembrie 18, 2010 sau microlab 7 c Link spre comentariu
Vizitator gontza Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 cred ca o sa ma orientez spre un genius 5050 . O parere : care este mai bun 5050 sau 6000 ? Link spre comentariu
Jimmy Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Dupa specificatii, n-ar fi mare diferenta intre ele, dar Genius 6000 ar fi mai bun. Daca merita 200 de lei in plus, asta nu stiu... Link spre comentariu
Vizitator gontza Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Pai diferenta este de 5o w nu stiu daca scoate 200 W dar o sa mai caut . Alte idei? Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Sistemele audio nu scot wati ci ii consuma si produc decibeli. Specificatiile tehnice la sistemele de genul acesta sunt fix apa de ploaie. Sa cumperi un produs din categoria asta ca "scoate" multi wati e cea mai mare prostie.Eu mi-as lua microlab solo 7c. Link spre comentariu
Vizitator gontza Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 In primul rand cu ce este mai bun microlab decat genius si in al doilea rand microlab are amplficator integrat? Link spre comentariu
mila Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Sistemele audio nu scot wati ci ii consuma si produc decibeli. Specificatiile tehnice la sistemele de genul acesta sunt fix apa de ploaie. Sa cumperi un produs din categoria asta ca "scoate" multi wati e cea mai mare prostie.Eu mi-as lua microlab solo 7c.Si eu votez pentru Microlab Link spre comentariu
Vizitator gontza Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 si unde pot gasi si eu sunt din craiova Link spre comentariu
Vizitator gontza Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 poate cineva sa imi dea si mie un link cu un produs mai bun al lui microlab ? M-am hotarat sa imi iau Link spre comentariu
Toader Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Cauta, daca mai gasesti Altec Lansing MX 5021.Merita fiecare ban. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum