Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

panglica "grafitata"

Vizitator Gabriel_xenon

Postări Recomandate

Vizitator Gabriel_xenon

Salut. sunt nou pe acest forum asa ca incep prin a va saluta toti membrii :)Am tot cauta pe net solutie problemei mele si nu prea am gasit nimic.M-am gandit ca aici gasesc pentru cam m-am mai inspirat si in trecut din unele postari gasite pe acest forum.Problema mea consta in:Am o orga electronica la care nu mai imi mergeau 2 clape.Am desfacut-o am curatat-o si tot nu mergeau.Am desfacut-o din nou si i-am dat la o parte partea de contacte si am gasit acolo 2 panglici ca in pozele facute.Una din panglici era rupta si de aceea nu imi mergeau clapele...ma rog mergeau dar cate 2 odata:(Unde pot gasi asa ceva?Exista vreo solutie sa repar panglica aceasta?Va multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• marinescug

1

Top autori în acest subiect

Burete cu invelis de plasa metalica folosit la ecranari electromagnetice. Scos de la ceva ca de vanzare n-am idee de pe unde.Pentru mai multa creativitate ataseaza o poza cu benzile pe pozitia de lucru si raportul lor cu clapele. Clapa seziza si forta de apasare sau lucra on /off ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări