adicontakt Postat Septembrie 17, 2010 Partajează Postat Septembrie 17, 2010 salutare la toata lumea credeam ca ma princep in ale computerelor , pana acuma nu a fost problema sa nu o rezolv in mare dar iata ca m-am lovit si eu de ceva foarte curios, folosesc windows 7 ultimate am un laptop acer aspire 5520 G (cei care incep cu faptul ca sunt niste pocnitori chinezeti ii rog sa se abtina il am de 3 ani si stiu ce poate si ce nu) , conexiunea de net o am de tipul pppoe cu username si parola. zilele trecuta imi pica netul , dau restart refac conexiunea , bag dinou usernameul si parola , nimic imi da eroarea 651(the modem or other conecting device)has raported an error. zic ca e de la providerul de net si chem echipa tehnica. vin ei la mine baga laptopulor si ce sa vad este net. imi spun baietii sa verific ce program imi blocheaza netul sau sa vad daca nu am probleme eu prin windows.am observat ca placa nu se inregistreaza in retea , am dat repararea cu windows si mi se spunea ca nu se asociaza un ip cu placa de retea. aceiasi eroare o am si cu cablul scos din lan.imi spune undientified netowrk. ledurile clipesc la mufa utp a laptopului dar nu se conecteaza de nici unfel. am baga dinou si driverul de retea dar nici o schimbare. am pus un router pe wireless merge perfect Uploaded with Free Image Hosting pun intrebarea pt cunoscatori sa ma orientez spre o placa d ereta pe usb sau un router sau sa instalez windowsul din nou cu programul everset am aflat urmatoarele date despre placa de retea integrata Uploaded with Free Image Hosting Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Septembrie 17, 2010 Partajează Postat Septembrie 17, 2010 Incearca un LiveCD (recomand knoppix) si vezi daca se comporta altfel. Link spre comentariu
adicontakt Postat Septembrie 17, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2010 acum descarc knopixx revin maine cu detalii Link spre comentariu
adicontakt Postat Septembrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2010 nu am reusit sa bootez cu varianta care am luat-o de knopixx si am facut-o cu fedora. am dat comenzile pt instalarea de pppoe (am luat metoda de pe un forum)si tot nimic. plus ca am mai conectat placa cu windows si fedora la un router , tot asa nu vrea sa aloce ip. bag seama ca s-a dus placa , partea nasoala ca nu prea am cum sa desfac laptopul sa ajung la ea (e un sistem incalcit si inca nu am gasit dezasamblarea lui pe net). am inteles ca deobicei se duce trafurile adaptoare de impedanta.pana una alta trec la formatarea windowsului poate poate cine stie o sa mearga si daca nu o dau pe router wirlesstotusi daca mai aveti idei va astept.de curiozitate un utilitar pt verificarea placii ar fi?? Link spre comentariu
adicontakt Postat Septembrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2010 am facut reinstall de windows si nici o miscarea cu placa lan asa ca ii dau verdictul decedata Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum